Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 17:11

Πρόγραμμα - "βουνό" στο ξεκίνημα της σεζόν για το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Πρόγραμμα - "βουνό"  στο ξεκίνημα της σεζόν για το Διαβολίτσι

Το Διαβολίτσι έφθασε δύο σερί σεζόν στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Φέτος όμως αποχαιρέτησε νωρίς το θεσμό και αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, μιας και αντιμετώπισε εκτός έδρας τη "Μαύρη Θύελλα" και ηττήθηκε με 4-0.

Ο Σωτήρης Δημάκης έχει παράπονα από τους παίκτες του όχι για την ήττα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε: "Γνωρίζαμε από την αρχή το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, αφού παίζαμε με την πρώτη ομάδα του νομού. Ετσι πέρα από την καλή εμφάνιση, θέλαμε και τύχη. Δεν με πειράζει η ήττα, αλλά ότι παρατήσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι. Το γρήγορο γκολ μας επηρέασε ψυχολογικά και δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Καλή συνέχεια στην Καλαμάτα".  Το Διαβολίτσι στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, που αρχίζει το Σαββατοκύριακο. Η πρεμιέρα φέρνει μάλιστα τον ΑΟΔ αντίπαλο με την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας Κυπαρισσία.
Το αξιοσημείωτο ότι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, θα παίξει ακόμα και με τον Πάμισο (εκτός) και τον Τσικλητήρα Πύλου (εντός), που επίσης έχουν βλέψεις τίτλου, ενώ ενδιάμεσα θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Αρφαρών (εκτός).
Με άλλα λόγια πρόγραμμα - "βουνό" για το Διαβολίτσι. Παρ' όλα αυτά δεν λείπει η αισιοδοξία.
"Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Θα αγωνιστούμε στην έδρα μας με έναν από τους μνηστήρες του τίτλου και θα παίξουμε για τη νίκη απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο", λέει ο Σ. Δημάκης. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στη διάθεσή τους τους Μαρή και Βεργόπουλο. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και ο Βεργόπουλος στο γόνατο με συνέπεια να μην έχουν προπονηθεί.