Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 12:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Εύκολο διπλό με Μιλοσέσκι και Παναγόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Εύκολο διπλό με Μιλοσέσκι και Παναγόπουλο

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής η Κυπαρισσία μιας και νίκησε 3-0 εκτός έδρας το Διαβολίτσι.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κάμψουν την αντίσταση του ΑΟΔ και πήραν το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής για την Κυπαρισσία ήταν ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι που πέτυχε δύο γκολ, ενώ το άλλο σημείωσε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Φώτης Παναγόπουλος.
Στο γήπεδο του Διαβολιτσίου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων, μένοντας ικανοποιημένοι από το θέαμα.
Στο 30' μια κεφαλιά του Γερμάνη απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, με τους γηπεδούχους να στέκονται καλά στο πρώτο ημίωρο.
Η Κυπαρισσία που είχε 1-2 καλές στιγμές με Κόλλια και Παναγόπουλο, άνοιξε το σκορ στο 34' όταν ο Γεωργιόπουλος πλαγιοκόπησε την άμυνα από τα δεξιά και έκοψε στο πέναλτι για τον Μιλοσέσκι που με πλασέ έκανε το 0-1.
Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη είχε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 52' όταν ο Χριστόπουλος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε, όμως ο Αντωνόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.
Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 55' με τον Κόλλια να δίνει κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Παναγόπουλο (υπήρχαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ) και εκείνος με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 65' το μακρινό σουτ του Μιλοσέσκι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 78' με τον προωθημένο Γαργαρώνη να κάνει τη σέντρα και τον Μιλοσέσκι με κεφαλιά να νικά για τρίτη φορά τον νεαρό Μερκούρη.
Το ματς σφύριξε ο Νίκας, με βοηθούς τους Σερεμέτη και Γιαννέτσο.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρη, Καστριτσέας (23' λ. τρ. Πεϊδης), Γερμάνης, Βεργόπουλος, Π. Δημητρίου, Δημόπουλος, Δασκαλάκης (63' Κωστόπουλος), Χότζα, Θεοδωρόπουλος (40' λ. τρ. Πάλιας), Χριστόπουλος, Παπαλέξης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Γαργαρώνης, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Αργυρόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κόλλιας (73' Κωνσταντόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (65' Καμποσιώρης), Μιλοσέσκι (80' Μανδραπήλιας).