Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 17:28

Τι έκαναν οι αντίπαλοι της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Η φιλόδοξη πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής Σπάρτη υποδέχθηκε σε φιλικό ματς την Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς να επικρατούν με 1-0.
Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Πέντρο με την Παναχαϊκή να παρουσιάζεται καλύτερη από την ομάδα της Σπάρτης.


• Το Λουτράκι επικράτησε με 4-0 του Πέλοπα Κιάτου.
Για τους οράνιε σκόραραν οι Χατζηστάμου (18’), Σπέτσης (47’), Κωβαίος (62’) και Σιώκος (64’).
• Χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Δημακάκος στο 30′ και Ρόγκας στο 86′ ο Βύζας Μεγάρων κατέβαλε την αντίσταση του ΠΑΟ Μάνδρας και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.
•  H Κηφισιά επικράτησε με 2-1 του Παναρκαδικού σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Ζηρίνειο. Tο συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με τον Γκέζο. Στην επανάληψη, οι κυανόλευκοι εξακολουθούσαν να πιέζουν και στο 75′ ο Γεωργιάδης έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν στο 80' με πέναλτι του Γαρυφαλλόπουλου το οποίο κέρδισε ο Κώτσιρας.
•  Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η Δόξα Νέας Μανωλάδας επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Σαβαλίων και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηλείας. Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Ανδρέας Γούρμος καθώς ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε και τα δυο γκολ για τους μαυραετούς.
• Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 6-1 των Χελιδονιών και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Τα τέρματα για το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου σημείωσαν οι Γκάτσης (3′, 90′), Κωνσταντινίδης (30′), Παντελής (33′), Κουραχάνης και Π. Πολίτης (58′) ενώ για τους γηπεδούχους είχε κανει το 3-1 ο Γκολφίνο.
• Ο Κανάρης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χίου. Στα Νένητα η ομάδα του Χριστόφορου Τσατσαρώνη νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟ Καρυών (Α΄ ΕΠΣ Χίου).
Στο 83΄ ο Μελέκος σκόραρε από κοντά μετά από κόρνερ του Κωστάλα. Δυο δοκάρια είχε ο Κανάρης στο 17΄ με τον Κωστάλα και στο 46΄με τον Ντάμπο.
• Ο Γιώργος Λάμπρου αποτελεί παρελθόν από το πάγκο του ΑΟ Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα το Δ.Σ του ΑΟ Χαλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Λάμπρου. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Λαμπρού για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνεχεία».