Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 11:42

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Η... γαστρεντερίτιδα έφερε την βαριά ήττα από Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Ούτε και ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Σπερχογείας δεν περίμενε το 0-7 από το Πάμισο στην πρεμιέρα της Α' τοπικής.

Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν μάλιστα τέσσερα γκολ μέχρι το 23', ενώ οι Νησιώτες είχαν σε αυτό το διάστημα και χαμένο πέναλτι. Ως εκ τούτου η συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Σπερχογεία να μην μπορεί να επιστρέψει ψυχολογικά στο παιχνίδι
Η κακή εικόνα, έχει εξήγηση, αφού εφτά παίκτες και ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας είχαν γαστρεντερίτιδα!
Ολα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ, με τους Τσούλο και Καραματσούκη να νοσηλεύονται μάλιστα στο νοσοκομείο. Ο πρώτος ξεκίνησε στην 11άδα την Κυριακή, αλλά δεν άντεξε και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε. Ακόμα δεν αγωνίστηκαν οι Γεωργαντάς, Μαλλικούρτης, Ντούζια, Ε. Δωδέκατος και Κουμούτσος (που ήταν πάντως και τιμωρημένος).
Ο Ηλίας Μαστορέας ενημέρωσε τον Αντώνη Μαυρέα για την κατάσταση πριν από τη σέντρα, με τον τεχνικό του Παμίσου να του λέει αν θέλει να αναβάλουν το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο όμως βάση των κανονισμών, δεν μπορούσε να συμβεί και η Σπερχογεία αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης.
Ο τεχνικός των "ταύρων" δεν ψάχνει πάντως για δικαιολογίες και δηλώνει ότι: "Δεν φταίει κανείς άλλος που χάσαμε το παιχνίδι. Υπεύθυνοι είναι ο προπονητής και οι παίκτες. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Θα δώσουμε τα πάντα στη συνέχεια για να τον ξανακερδίσουμε. Αφήνουμε στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά".
Η Σπερχογεία προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας παιχνίδι της 23ης Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Μεσσηνιακό.