Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 19:50

Αντίδοτο για την κρίση ψάχνουν στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Προσπάθεια ανασύνταξης γίνεται στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται σε κρίση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ο αποκλεισμός από την Καμπάλα και η ήττα από τον Πανιώνιο έφεραν τον Γιάννη Αναστασίου σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να τον στηρίζει. Διοίκηση και προπονητής θεωρούν πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, αρκεί βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

 

Η αρχή γίνεται στα αποδυτήρια, καθώς εκεί πιστεύουν οι «πράσινοι» πως βρίσκεται το πρόβλημα. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να μιλήσει με τους αρχηγούς. Κάλεσε, λοιπόν, στο γραφείο του τους Ζέκα, Κοτσόλη, Λαγό και Μπεργκ και όλοι μαζί έκαναν την Τρίτη (15/9) μία πρώτη κουβέντα αναζητώντας τρόπους για να ξεπεραστεί η κρίση. Άπαντες συμφώνησαν πως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επέλθει άμεση βελτίωση και να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα, που έχει γιγαντωθεί εντός και εκτός συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος την Τρίτη (15/9). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε την προπόνηση αλλά αποχώρησε μόλις ολοκληρώθηκε χωρίς να συζητήσει με τον Αναστασίου ή τους παίκτες. Ωστόσο, «μίλησε» με την παρουσία του…

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR