Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 13:08

Αλαφούζος: «Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε»

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκόονίζοντας πως πιστεύει σε αυτό που χτίζουν στο τριφύλλι. Εμπιστοσύνη σε Αναστασίου και παίκτες. Παραχωρεί συνέντευξη αύριο!


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τιτίβισε για τα τεκταινόμενα στο πράσινο στρατόπεδο ειδικά μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, γράφοντας στο twitter:
«Πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε στον Παναθηναϊκό με ήθος με πάθος και με θυσίες. Πολεμάμε το ανήθικο το αντιαθλητικό κάθε τι το συμβιβασμένο. Στην μάχη αυτή πολλές φορές νικήσαμε . Άλλες φορές ηττηθήκαμε  . Χάσαμε όμως μάχες όχι τον πόλεμο. Θα συνεχίσω να μάχομαι συνθέτοντας και θα συνεχίσω συνθέτοντας και όχι διαλύοντας αυτά που χτίσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στην τεχνική διεύθυνση στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές.

Έχω πίστη στην Παναθηναϊκή ιδέα και στους οπαδούς μας. Ζητώ συγνώμη για τις αποτυχίες μας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που πολεμάμε την κατεστημένη διαφθορά κάνω έκκληση για ενότητα αναγνωρίζοντας ευθύνες και λάθη. Ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε πέρσι αλλά και πρόπερσι. Ζήτω να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλον ενωμένοι θα νικήσουμε.

Με το ρόλο του θεματοφύλακα που έχω αναλάβει υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω την μάχη και ότι μέσα απο τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα.

Προσκαλώ όλους τους παναθηναϊκούς να πιστέψουν στην τελική μας νίκη κάνοντας την πραγματικότητα με ήθος αυταπάρνηση αλτρουισμό και δύναμη.

Αύριο θα παραχωρήσω συνέντευξη και θα τοποθετηθώ λεπτομερώς για όλα τα θέματα. Ευχαριστω για την στήριξη και συμμετέχω στην κοινή μας θλίψη​​»!

Η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου φαίνεται πως ήρθε και μετά τα όσα είπαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην ιντερνετική τους εκπομπή «στολίζοντας» τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και ρίχνοντας πολλές ευθύνες στον ισχυρό άνδρα του τριφυλλιού.

Πηγή: sdna.gr