Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 16:23

Παναθηναϊκός: Τους «χρυσώνει» για το πρωτάθλημα ο Αλαφούζος!

Γράφτηκε από τον

Έξτρα πριμ σε κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανακοίνωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος!


Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες της ομάδας εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μάλιστα ανακοίνωσε στους “πράσινους” ότι σε περίπτωση που η ομάδα ανακτήσει τ εγχώρια σκήπτρα κάθε παίκτης θα λάβει το ποσό των 50 χιλ. ευρώ ως έξτρα πριμ, ανεξαρτήτως του χρόνου συμμετοχής ή των όρων του συμβολαίου του!

“Οφείλουμε όλοι μας να κοιτάξουμε μπροστά. Ο,τι έγινε, έγινε, ότι συνέβη στο παρελθόν δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει. Λάθη κάναμε όλοι, αλλά τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο, για το σύλλογο, για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς σας, για όλους. Θέλω να ξέρετε ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν το λέω απλώς για να το πω, αλλά γιατί το πιστεύω. Πρέπει όμως να σεβαστούμε όλοι τους ρόλους που έχει ο καθένας στην ομάδα, να είναι καθένας μας 100% συγκεντρωμένος στη δουλειά του και να έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη. Θέλω επίσης να ξέρετε ότι αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που σας λέω και πάλι ότι το πιστεύω ακράδαντα, κάθε παίκτης θα πάρει ως πριν 50 χιλ. ευρώ ανεξαρτήτως συμμετοχών. Ολοι είμαστε μία ομάδα και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε σας, στο προπονητικό τιμ, στην τεχνική διεύθυνση, στο ιατρικό τιμ, τους φυσικοθεραπευτές, στους φροντιστές. Είμαστε όλοι ένα και όλοι μαζί θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το πρωτάθλημα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του Αλαφούζου στο Κορωπί ήταν και ο Τάκης Φύσσας που δεν μίλησε στους παίκτες, όπως και οι Λεωνίδας Βόκολος και Γιάννης Αναστασίου.

Πηγή: sdna.gr