Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 15:21

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο Ηρακλής Ψαχνών

Γράφτηκε από τον

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Ηρακλή Ψαχνών που λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Ευβοίας δεν θα λάβει συμμετοχή στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής δηλώνοντας επίσημα την αποχώρησή της.


Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν ο αντίπαλος του Παναρκαδικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την προσεχή Κυριακή (27/9) και πλέον ο αγώνας όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα πραγματοποιηθεί.
Τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή Ψαχνών δεν του επέτρεψαν την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έτσι οι ομάδες στον 3ο όμιλο όπου συμμετάσχει και η "Μαύρη Θύελλα" λιγοστεύουν από 14 σε 13.

Η τρίτη απώλεια του 3ου ομίλου

Να θυμίσουμε πως η Καλαμάτα βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε εντός έδρας τη 2η αγωνιστική τον Ηρακλή Ψαχνών και πλέον θα πάρει το ματς στα χαρτιά (3-0), όπως θα κάνουν άλλωστε και οι άλλες ομάδες. Η αρχή είχε γίνει από τον Ζακυνθιακό που δεν δήλωσε καν συμμετοχή, η συνέχεια ήρθε από τον Πανηλειακό που δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα την ημέρα της κλήρωσης και δεν μπήκε καν στην κληρωτίδα. Ετσι ο 3ος όμιλος της Γ' εθνικής θα έχει μόνο 13 ομάδες, με διαφορά τις λιγότερες από κάθε άλλο όμιλο.
Πηγή: arcadiaportal.gr