Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 15:45

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

"Σεφτέ" στις νίκες έκανε ο Αστέρας επικρατώντας στα Αρφαρά με 2-1 του Διαβολιτσίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με την κεφαλιά του Δημόπουλου, ύστερα από σέντρα του Πάλια και στο 40' είχαν χαμένο τετ α τετ με το Χριστόπουλο για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.
Ετσι ο Αστέρας μπόρεσε στην επανάληψη να φθάσει στην ανατροπή. Ο Γρηγόρης Τσιλίκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 56' και στο 68' ο Καρύδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερο το Διαβολίτσι και στο δεύτερο ο Αστέρας που αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός.
Να σημειωθεί πάντως ότι ο ΑΟΔ διαμαρτύρεται έντονα για μια υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού Ηλιόπουλου στο Θεοδωρόπουλο στο 65' και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο προπονητής Σωτήρης Δημάκης διαμαρτυρήθηκε έντονα, αθώς ο παίκτης καλυπτόταν και έβγαινε τετ α τετ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τους Βρυώνη και Ηλιόπουλο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Νιάρχος, Στ. Φέστας, Γ. Μπούρας, Χαραλαμπόπουλος, Καπόγλης, Ζέππος, Γρ. Τσιλίκος, Ψωμάρας (85' Κάρτσωνας), Κ. Φέστας, Β. Τσιλίκος (85' Γιαννακούντζος), Καρύδης.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Κωστόπουλος, Γερμάνης, Βεργόπουλος, Καστριτσέας (40' λ.τρ. Παπαλέξης), Δημόπουλος, Δασκαλάκης, Χότζα, Χριστόπουλος (60' Βουρνάς), Πάλλιας (70' Θεοδωρόπουλος), Πεϊδης.