Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 16:47

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΔΩΡΙΟ 5-2: "Tρία στα τρία" για τους νεοφώτιστους!

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός μπορεί να είναι νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αλλά μέχρι στιγμής κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Η ομάδα της Θουρίας, μετά τον Τέλλο Αγρα και τον Απόλλωνα, νίκησε το Σάββατο και το Δώριο με 5-2 και έχει το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές.
Στον αντίποδα το Δώριο μετρά μια νίκη με Εθνικό και δύο ήττες από Μεσσηνιακό και Πανθουριακό.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με το πλασέ του Χαρμπίλα. Στο 27' ο Δωδέκατος είχε κεφαλιά στο δοκάρι και έτσι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50' με πλασέ του Παπαδόγιαννη. Πέντε λεπτά όμως αργότερα ο Ηλιόπουλος με πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Πανθουριακό, που στο 58' έκανε το 3-1 με τον Παπαδημητρίου. Στο 68' το Δώριο μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, όταν από φάουλ του Ψωρομύτη, ο Δωδέκατος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, Στο 85' όμως ο Β. Βασιλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 4-2 και σφράγισε τους τρεις βαθμούς και στο 90' ο Παπαδημητρίου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς τους Γκούμα και Σκόρδο.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Μαραβέλας, Παντσιώτης, Β. Σεφεράσι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Γ. Μουλιάτος, Στ. Ηλιόπουλος, Δωδέκατος (67' Πιχιγιόνι), Α. Σεφεράσι (38' λ.τρ. Παπαδημητρίου), Χαρμπίλας (76' Βασιλόπουλος).
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργακόπουλος (73' Λιόγας), Τσαμπούρης (56' Βασιλόπουλος), Θ. Γκότσης, Ι. Γκότσης, Γκρίτζαλης (82' Γεωργακόπουλος), Ξυδιάς, Γιαννουκάκης, Ψωρομύτης, Μωράκης, Παπαδόγιαννης.