Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 16:02

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Πήρε ψυχολογία και… Ζησιμάτο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Πήρε ψυχολογία και… Ζησιμάτο

Σε Ανδρούσα και Γαργαλιάνους, ο Α.Ο. Φαραί πάλεψε, αλλά έμεινε με… άδεια χέρια χάνοντας και τα δύο παιχνίδια με 1-0 και 2-1, αντίστοιχα.

Κόντρα στον Απόλλωνα όμως, η καλαματιανή ομάδα πήρε τη νίκη με 1-0 και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.
"Θα μας βοηθήσει πολύ αυτό το τρίποντο. Είμαστε καινούρια ομάδα και σημασία έχει να παίρνουμε τους βαθμούς ώστε να ανέβουμε και ψυχολογικά. Χάσαμε τους δύο πρώτους αγώνες οριακά. Με τον Απόλλωνα ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες για να το καθαρίσουμε νωρίτερα", το σχόλιο του Νίκου Γεωργακλή για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί τονίζει στη συνέχεια ότι: "Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο και τα παιδιά θα δίνουν και την ψυχή τους.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Καμία ομάδα δεν σώθηκε ή έπεσε από την τρίτη αγωνιστική".
Οι νεοφώτιστοι στην Α' τοπική εκτός από το τρίποντο, πήραν και… τερματοφύλακα.  Ο λόγος για τον Κώστα Ζησιμάτο, ο οποίος αποχώρησε από το Διαβολίτσι και θα ενισχύσει τον Α.Ο. Φαραί, που είχε μείνει μόνο με τον Μάρρη, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει ο Βόλος.
Αγωνιστικά, ο Λικάι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ θα είναι μάλλον  διαθέσιμοι για το εκτός έδρας ματς με το Δώριο και οι Καντζιλιέρης, Γκότσης, Καπακλής και Κολυβάρης. Εκτός είναι μόνο ο στρατευμένος Παχής.