Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 10:54

Η επόμενη μέρα στη "Μαύρη Θύελλα"...

Γράφτηκε από τον

Χάλασε, τουλάχιστον προς το παρόν, η συνεργασία του Γιώργου Ράλλη με τους παράγοντες από την Ηλεία Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη και έτσι η "Μαύρη Θύελλα" πορεύεται διοικητικά ως έχει.


Αυτό προέκυψε από τη προχθεσινοβραδινή συνάντηση που είχαν οι τρεις άνδρες στην Αθήνα και φάνηκαν ορισμένες δυσλειτουργίες στην επικείμενη συνεργασία, που είχε ανακοινωθεί προ εβδομάδος.
Μάλιστα η διοίκηση του ΠΣ. Η Καλαμάτα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Μετά από κοινή απόφαση η ομάδα μας αναστέλλει προς το παρόν τη συνεργασία με το Θανάση Παπαγεωργίου και τον Κώστα Ντάβαρη, οι οποίοι θα βοηθήσουν όπως μπορούν την προσπάθειά της, καθώς υπάρχει και από τα δύο μέρη ειλικρινής διάθεση και ενδιαφέρον. Η ομάδα απέκτησε πολύ καλούς φίλους, δύο δικούς της ανθρώπους και είμαστε σίγουροι για τη στήριξή τους".

Ανοικτό παράθυρο
για το μέλλον

Όπως αφήνει να εννοηθεί η ανακοίνωση - και σύμφωνα με τα όσα μας είπαν και οι δύο πλευρές -, το ενδεχόμενο συνεργασίας θα ξανασυζητηθεί το επόμενο διάστημα και αφού έχει αρχίσει να διαμορφώνεται καλύτερα το τοπίο τόσο στην Γ' εθνική όσο και στην "Μαύρη Θύελλα"…
Ενδεχομένως δηλαδή το επόμενο διάστημα να υπάρξει μια οικονομική και όχι μόνο βοήθεια από τους δύο παράγοντες από την Ηλεία και οι τρεις άνδρες να ξανακαθίσουν στο τραπέζι.
Μέχρι τότε, ο Ράλλης ουσιαστικά θα κληθεί να οδηγήσει μόνος του την ομάδα. Η πρώτη οριστική απόφαση έχει να κάνει με τον προπονητή, με τον Κώστα Κλάδη να παραμένει στο τιμόνι των Μεσσηνίων.
Ο Καλαματιανός τεχνικός κέρδισε πόντους με την νίκη επί της Δόξας Νέας Μανωλάδας και την Κυριακή θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα σε μια ακόμη νίκη, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών για την 2η αγωνιστική (4 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού).
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.

Εκλεισε Καλογεράκη,
έφυγε ο Κόσουτιτς,
πάει για 2-3 μεταγραφές

Η εξέλιξη με τους Ντάβαρη και Παπαγεωργίου θα έχει αντίκτυπο στα μεταγραφικά καθώς οι δύο άνδρες εξέφραζαν την πρόθεση να φέρουν τουλάχιστον 5-6 καλούς παίκτες στην ομάδα.
Ωστόσο και πάλι η διοίκηση σκοπεύει να κάνει κάποιες κινήσεις.
Ο 24χρονος γκολκίπερ Μανώλης Καλογεράκης (έχει παίξει σε Χανιά, Δόξα Δράμας, Επισκοπή, Πανιώνιο, Άρη) πρέπει να θεωρείται παίκτης της Καλαμάτας καθώς υπάρχει συμφωνία. Επιπλέον οι Μεσσήνιοι ψάχνουν αμυντικό χαφ ενώ κοιτάζουν και για παίκτη που παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά. Από το «μελανόλευκο» στρατόπεδο προκύπτει η βεβαιότητα λοιπόν ότι θα γίνουν άμεσα 2-3 κινήσεις που θα καλύψουν τις αδυναμίες που εκτιμούν ότι έχει η ομάδα.
Όσον αφορά τον 29χρονο Σέρβο Νίκιτσα Κόσουτιτς (αγωνιζόταν πέρυσι στον Ηρακλή Ψαχνών) αποχώρησε από την Καλαμάτα καθώς οι Μεσσήνιοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Εννέα μεταγραφές
ο Ηρακλής Ψαχνών!

Ο Κυριακάτικος αντίπαλος της "Μαύρης Θύελλας" Ηρακλής Ψαχνών στην πρεμιέρα με τον Παναρκαδικό γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0, ωστόσο η διοίκηση του κινήθηκε άμεσα για την ενίσχυση του ρόστερ.
Έτσι χθες η ομάδα ανακοίνωσε πακέτο εννέα μεταγραφών και θα έρθει ενισχυμένη στην Καλαμάτα την Κυριακή.
Αναλυτικά, ο Ηρακλής Ψαχνών ανακοίνωσε τις παρακάτω μεταγραφές:
Γιάννης Ντέντης από την ΑΕΚ Ν. Πύργου. Αλέξανδρος Κόκκαλης (έχει αγωνιστεί σε Βάρη, Ιωνικό Νικαίας κ.α.). Κώστας Κουμής (τερματοφύλακας από τον Αχαρναϊκό). Τάσος Πανάγου από τον Αστέρα Μαγούλας. Βασίλης Γκούρλας από τη Γλυφάδα. Σωτήρης Χρήστου από την ΑΕ Νίκαιας (έχει αγωνιστεί και σε Αστ. Μαγούλας, Αιγάλεω κ.α.). Γιώργος Σπήλιος (έχει αγωνιστεί σε Χαϊδάρι, Εθν. Πειραώς κ.α.). Φαμπρίς από την Καλλιθέα (έχει γαλλική υπηκοότητα). Ντιέγκο Τόρες (έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Καλλονή, Αιολικό κ.α., και έχει ισπανικό διαβατήριο).