Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 11:57

ΕΡΑΝΗ: Για την πρώτη νίκη την Κυριακή με Αβία

Γράφτηκε από τον

Με ισοπαλία ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής η Εράνη φέρνοντας 1-1 με τον Ηρακλή στην Καλαμάτα.

Οι "πράσινοι" ήθελαν τη νίκη μιας και μοναδικός στόχος φέτος είναι η άμεση επάνοδος στην πρώτη κατηγορία, όμως και η ισοπαλία στην έδρα μιας δυνατής ομάδας δεν συνιστά αποτυχία.
Η φιλιατρινή ομάδα προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με την Αβία, όπου δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη.
"Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς, θα είναι καλά στημένη και σίγουρα χρειάζεται προσοχή για να φτάσουμε στο τρίποντο", τονίζει ο προπονητής Δημήτρης Λίτσας που αναφερόμενος στο ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή επισήμανε: "Δείξαμε δύο πρόσωπα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, προηγηθήκαμε στο σκορ και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να βάλουμε και δεύτερο γκολ.
Αυτό δεν έγινε και στο δεύτερο δεχθήκαμε γρήγορα την ισοφάριση και σε συνδυασμό με την απώλεια του Α. Καλογερόπουλου η εικόνα μας άλλαξε. Το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού και μπορούσαμε τόσο να το κερδίσουμε όσο και να το χάσουμε, εν τέλει θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".

Απώλεια ο Α. Καλογερόπουλος

Στα αγωνιστικά σημαντική είναι η απώλεια του Αντώνη Καλογερόπουλου που υπέστη θλάση στο δικέφαλο και τέθηκε
νοκ άουτ για 2 εβδομάδες.
Ακόμη εκτός παραμένει ο τραυματίας Κασπίρης, ενώ επανέρχονται οι Π. Καλογερόπουλος, Καραχάλιος και Μιχαλακόπουλος.