Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 08:39

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η προσοχή στον Ηρακλή Ψαχνών, αφού ξεκαθάρισαν τα... διοικητικά

Γράφτηκε από τον

Μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Δόξα Νέας Μανωλάδας στο στρατόπεδο της "Μαύρης Θύελλας" υπήρχε εφορία για την νίκη, ταυτόχρονα όμως και αγωνία για την επόμενη μέρα και τις διοικητικές εξελίξεις.


Ουσιαστικά στα πρώτα 24ώρα που ακολούθησαν το μυαλό όλων ήταν στραμμένο στο αν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία με τους Παπαγεωργίου και Ντάβαρη, στο αν θα μείνει ο Κώστας Κλάδης στην τεχνική ηγεσία ακόμη και στο αν θα υπάρξουν μαζικές μεταγραφές παικτών που θα διαφοροποιούσαν την κατάσταση στην ομάδα.
Τελικά την Τρίτη το βράδυ η συνάντηση του Ράλλη με τους δύο παράγοντες από την Ηλεία δεν οδήγησε σε συμφωνία. Ο Ράλλης θα εξακολουθήσει λοιπόν να έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις, ο Κλάδης παραμένει στον πάγκο, ενώ οι μεταγραφικές προσθήκες θα είναι από 1 έως 3, σύμφωνα με τις ανάγκες που εκτιμούν οι «μελανόλευκοι» ότι έχει το ρόστερ τους.
Ανεξάρτητα λοιπόν με το πως βλέπει ο καθένας την παραπάνω εξέλιξη, το δεδομένο είναι ότι  η κατάσταση ξεκαθάρισε. Η προσοχή λοιπόν έχει στραφεί πλέον αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) με τον Ηρακλή Ψαχνών, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Μετά την νίκη επί της ισχυρής Δόξας, οι Μεσσήνιοι έχουν ένα θεωρητικά πιο εύκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που φτιάχτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Ο Κλάδης βέβαια μόνο ως εύκολο δεν βλέπει τον αγώνα της Κυριακής και αυτό προσπαθεί να περάσει και στους παίκτες του. Άλλωστε ο Ηρακλής μόλις προχθές ανακοίνωσε την απόκτηση 9 παικτών και θα έρθει ενισχυμένος στην Μεσσηνία.
Η Καλαμάτα λοιπόν θα πρέπει να έχει τα στοιχεία της πρεμιέρας για να έχει καλές πιθανότητες να πάρει αυτό που θέλει την Κυριακή.. Θα χρειαστεί δηλαδή το πάθος και η προσπάθεια του αγώνα με την Δόξα για να επιτευχθεί η νίκη και να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο παράγοντας έδρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με τον Κλάδη να υπολογίζει για αυτό το ματς και στον Πιερ Καλαγκάνη.