Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 13:57

Συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο Σουληναρίου

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο Σουληναρίου

Σε ικανοποιητικό ρυθμό εξελίσσονται τα έργα βελτίωσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Σουληναρίου. Κάτι που διααπίστωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, σε αυτοψία που πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρωί στο Σουληνάρι.


Ο κ. Καφαντάρης συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος, επισκέφθηκε το πρωί τα έργα βελτίωσης του γηπέδου στο Σουληνάρι, με σκοπό να ελέγξει την πορεία τους. Η κοινή διαπίστωση των παρευρισκομένων ήταν ότι το έργο προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και οι μέχρι τώρα εργασίες είναι ικανοποιητικές.
Να σημειωθεί ότι η σχετική σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 369.000,00 €, υπογράφηκε την περασμένη Τρίτη και αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, τον φωτισμό αυτού και τη βελτίωση των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου.
Σε δήλωσή του ο κ. Καφαντάρης χαρακτήρισε το έργο απαραίτητο για τους νέους της περιοχής, υπογραμμίζοντας: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών, σε καιρούς δύσκολους, με μεγάλους οικονομικούς περιορισμούς.  Συνεχίζουμε όμως και να δημιουργούμε υποδομές στον τόπο μας με προτεραιότητά μας τη νεολαία και γνώμονα την ανάπτυξη. Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μου επίσκεψη, καθώς βλέπω ότι προχωρούμε γρήγορα και το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η πίστωση για το έργο προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..