Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 19:23

"Έφυγε" ο μικρός Αλέξανδρος

Γράφτηκε από τον

Ο μικρός Αλέξανδρος που συγκίνησε πριν από μερικούς μήνες, δεν είναι πια κοντά μας...


Πριν από λίγους μόλις μήνες ο μικρός Αλέξανδρος, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είχε εκφράσει την επιθυμία να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη, Κώστα Μήτρογλου και να παρακολουθήσει από κοντά ένα ματς του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" κινητοποιήθηκαν άμεσα και φυσικά έκαναν πράξη την επιθυμία του Αλέξανδρου. Στο παιχνίδι της 31ης πρώτης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, τον περασμένο Απρίλη, ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε το ματς, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει προσωπικά τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Αλέξανδρος δεν είναι πια μαζί μας. Απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή (27/11). Υπήρξε ένας πραγματικός μαχητής της ζωής και πάλεψε γενναία με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Την Δευτέρα (30/11) συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Αλέξανδρο.

Το ίδιο και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, που αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο με τον δικό του τρόπο:

"Σε ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε. Και ξέρουμε ότι θα βλέπεις όλα τα ματς του Θρύλου μας ΟΡΘΙΟΣ από τη Θύρα 7 των ουρανών…".

Πηγή: sport24.gr