Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 15:18

Πλήθος κόσμου στη ετήσια γιορτή του Δίωνα Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Μέχρι πρωίας διασκέδασαν τα μέλη και οι φίλοι της Γυμναστικής Αθλητικής Ένωσης Τριφυλίας Δίων Κυπαρισσίας στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Στεφανής στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας.

Η παρουσία του κόσμου έδειξε ότι στηρίζει και αναγνωρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου, στα τμήματα του οποίου αθλούνται πολλά παιδιά της περιοχής.

Η εκδήλωση είχε πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι αργά, ενώ το παρόν έδωσαν πέρα από τα μέλη και τους φίλους του Δίων, αρκετοί παράγοντες άλλων σωματείων, εκπρόσωποι του αθλητισμού και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δίων Γιώργος Γεωργιόπουλος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την στήριξη τους, τους χορηγούς, τους γονείς αλλά πάνω από όλα τα παιδιά. "Στόχος μας είναι να έχουμε ανοιχτά γήπεδα και να βρίσκουν τα παιδιά διέξοδο στον αθλητισμό υπογραμμίζοντας πως σε κάθε μέρος της Τριφυλίας θα λειτουργεί και από ένα τμήμα", τόνισε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας επισήμανε την αξία του αθλητισμού και τόνισε ότι πρέπει να είναι όλοι μαζί για να μπορέσουν να πετύχουν πράγματα, ευχήθηκε δε καλή συνέχεια και πορεία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δίων. 

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Κώστας Βλάσης.

Κ.Μπ.