Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 13:30

Φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λέσβου!

Γράφτηκε από τον
Φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λέσβου!

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο του Προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρόπουλου τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το αγροτικό ΙΧ ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Βαρειά όταν λίγο μετά τις 4 το πρωί, εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα του οχήματος. Ευτυχώς για τον ίδιο, ένας γείτονας άκουσε θόρυβο και βγήκε να δει τι συμβαίνει, ειδοποιώντας τον Σταύρο Ψαρόπουλο, με την φωτιά να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις και να περιορίζεται στην καμπίνα η οποία καταστράφηκε.

Η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο επί του παρόντος δεν έχει τοποθετηθεί για το αν η φωτιά προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή πρόκειται για εμπρησμό, ωστόσο είναι το δεύτερο σενάριο είναι αυτή την στιγμή και το πιο πιθανό.

Και αυτό γιατί το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο από τις 8 το βράδυ έξω από το σπίτι (άρα δεν ήταν ζεστό), χτες έβρεχε συνέχεια και είναι δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες να προκληθεί βραχυκύκλωμα.

Επίσης το πίσω τζάμι της καμπίνας ήταν σπασμένο. Δεν αποκλείεται δηλαδή να πρόκειται για εμπρησμό που έχει να κάνει καθαρά με το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ και με το γεγονός οτι η ΕΠΣΛ στηρίζει την παράταξη Γραμμένου. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως τις τελευταίες ημέρες είχαμε εμπρησμούς τόσο στο αυτοκίνητο του Προέδρου της ΕΠΟ όσο και στο εξοχικό σπίτι του Προέδρου της ΚΕΔ.

Ψαρόπουλος: « Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή είναι εμπρησμός»

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος τόνισε πως θα περιμένει να δει το πόρισμα της Πυροσβεστικής: " Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, ένας γείτονας μας χτύπησε το κουδούνι και μας ειδοποίησε για τη φωτιά στο αυτοκίνητο μου. Ευτυχώς προλάβαμε και την σβήσαμε πριν επεκταθεί και την περιορίσαμε στην καμπίνα μόνο γιατί μπροστά και πίσω υπήρχαν άλλα δυο αυτοκίνητα και αν η φωτιά επεκτείνονταν θα καίγονταν και αυτά. Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή είναι εμπρησμός, αλλά το όχημα ήταν παρκαρισμένο από τις 8 το βράδυ εκεί άρα δεν ήταν ζεστό ενώ έβρεχε κιόλας.  Επίσης το πίσω τζάμι στην καμπίνα ήταν σπασμένο. Δεν ξέρω αν έσπασε από την θερμότητα της φωτιάς ή αν κάποιος το έσπασε και έβαλε την φωτιά. Όλα αυτά θα μας τα πει η πυροσβεστική τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα".

Στον ΣΠΟΡ fm, τόνισε: «Αν πράγματι είναι εμπρησμός, γιατί ενδέχεται να είναι από μέσα η ιστορία, τότε μπορώ να τον συνδέσω με κάτι άλλο. Πάντως ούτε σε κόντρες είχα έρθει, ούτε είχα δώσει ποτέ δικαιώματα, αλλά με αυτά που ακούμε κάθε μέρα… Αν είναι εμπρησμός για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορώ να το καταλάβω. Να μου πουν ‘γιατί πήγες εδώ και δεν πήγες εκεί;’. Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι εμπρησμός αλλά η λογική αυτό λέει. Αν τελικά είναι εμπρησμός, τότε τι να πούμε…», πρόσθεσε. 

Όσο για το αν είχε δεχθεί απειλές είπε: «Τοπικούς εχθρούς δεν έχω. Ούτε απειλές έχω δεχτεί, γι’ αυτό και μου φαίνεται λίγο παράξενο». 

Πηγή: www.sentragoal.gr