Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 13:01

"Βόμβα" από τη Nova στη Super League

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με πληροφορίες η Nova είναι έτοιμη να προτείνει ακόμα και συναινετικό διαζύγιο στις ομάδες της Super League αν δεν αποδεχθεί ο συνεταιρισμός τις προτάσεις της.

Στα άκρα είναι αποφασισμένη να φτάσει η Nova τη συνεργασία της με τη Super League μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η αυριανή (13/7) συνεδρίαση του συνεταιρισμού δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της... σχέσης των δύο πλευρών.

Στη Nova είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη στάση και την κωλυσιεργία που υπάρχει σε πράγματα που έχουν αποφασιστεί και για αυτό το λόγο αναμένεται να έχουμε μία νέα πρόταση από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού.

Ποια είναι αυτή; Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεχτή η πρόταση της για μείωση πρόταση 18% στο συμβόλαιο των δύο πλευρών δύο πλευρές τότε θα πέσει στο τραπέζι ακόμα και το συναινετικό διαζύγιο. Αυτή θα είναι και η αντίδραση της Nova η οποία βλέπει ότι η κατάσταση στο χώρο της Super League γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενταχθεί στην Κεντρική Διαχείριση για την ερχόμενη διετία και ταυτόχρονα η συμφωνία για μείωση των ομάδων σε 14 και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από τη διαδικασία των Play Offs  βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα.

Από την πλευρά της Super League δεν υπάρχει κάποια αντίδραση και όλα αναμένεται να συζητηθούν στο αυριανό Δ.Σ. Υπενθυμίζουμε ότι από την πλευρά του ο συνεταιρισμός είχε προτείνει μείωση των συμφωνηθέντων χρημάτων κατά 8%.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ