Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 16:40

Eτοιμάζονται 5 ακόμα γήπεδα μπάσκετ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Eτοιμάζονται 5 ακόμα γήπεδα μπάσκετ στην Καλαμάτα

Πέντε ακόμα γήπεδα μπάσκετ θα είναι έτοιμα προς χρήση τις επόμενες 15 μέρες, σύμφωνα με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Οργανισμός σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ακόμα ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν ολοκληρωθεί 8 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ με ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο και το κλειστό γυμναστήριο του Πολυκλαδικού. Ακόμα αναφέρει ότι” 

Τα γήπεδα που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο, στο Νέδοντα, στο Πάρκο του ΟΣΕ και σε κατάλληλα προαύλια επιλεγμένων σχολικών μονάδων, είναι στις περισσότερες ώρες λειτουργίας τους ελεύθερα στο κοινό. Ιδιαίτερα τα εξωτερικά γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου, ηλεκτροφωτίστηκαν πρόσφατα, εξοπλίστηκαν με νέα ταμπλό και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό και έχουν έτσι καταστεί άκρως λειτουργικά.

Η μεγάλη προσέλευση των αθλουμένων, ιδιαίτερα στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων, μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί αυτό που σχεδιάστηκε σε εποχές κρίσης, υλοποιήθηκε και μάλιστα μόνο από δημοτικούς πόρους”.

Τέλος να σημειωθεί ότι απόψε στις 8 στα γήπεδα του Σταδίου θα γίνει τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων της Καλαμάτας ‘80, του Ακάδημου, της Καλαμάτας BC και του ΓΣ Μεσσήνης.