Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 11:41

248.000 ευρώ για βελτίωση στο γήπεδο της Καλλιθέας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Προγραμματική σύμβαση που αφορά το έργο αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Τ.Κ. Καλλιθέας προϋπολογισμού 248,000.00 ευρώ υπογράφηκε χθες το πρωί, μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, παρουσία των βουλευτών του Νομού Μεσσηνίας Γιώτας Κοζομπόλη και Πέτρου Κωνσταντινέα.

Στο γήπεδο πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα επέκτασης και περίφραξης του αγωνιστικού χώρου, όσο και έργα της αποτελεσματικότερης απορροής των όμβριων υδάτων. Στη συνέχεια πρόκειται να γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και θα βελτιωθεί ο φωτισμός.

Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλητισμού. Ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας της περιοχής γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Η Καλλιθέα πλέον, θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι ώστε τα παιδιά της περιοχής μας να γυμνάζονται και να αθλούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Αποδεικνύουμε με αυτό τον τρόπο ότι προτεραιότητα μας είναι η στήριξη της νεολαίας, η οποία είναι το αύριο αυτού του τόπου. Όταν οι φορείς συνεργάζονται με στόχο το κοινό καλό του τόπου, αυτά είναι τα αποτελέσματα”.

Από την πλευρά του ο Π. Κωνσταντινέας τόνισε: “Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Δήμων και Υπ. Αθλητισμού. Η απεμπλοκή σημαντικών έργων που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις στην Μεσσηνία είναι μια δέσμευση η οποία έχει πάρει τον δρόμο της. Σήμερα πήρε σειρά ο Δήμος Πύλου Νέστορος! Έπεται συνέχεια... Είμαστε παρόντες στις ανάγκες των Δήμων του Νομού μας μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που σκοπό έχουν την προσωπική ανάδειξη του καθενός... Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα ντουλάπια των Υπουργείων και άλλοι τα προχωρούν! Ο Μεσσηνιακός λαός είναι αυτός που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα”.