Κυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 11:54

Τροποποίηση στις ώρες προπόνησης στο Κλειστό Κυπαρισσίας μετά από αίτημα του Δίωνα

Γράφτηκε από τον

 

Το θέμα με τις ώρες χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου Κυπαρισσίας από τους Συλλόγους της περιοχής, κυριάρχησε στην χθεσινή συνεδρίαση του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας που πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους.

Από την μέχρι τώρα κατανομή των ωρών έντονα παράπονα είχε ο αθλητικός Σύλλογος Δίων που με μετά από αίτημα του έγινε η συνεδρίαση. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γεωργιόπουλος καταλόγισε ότι το συμβούλιο λειτουργεί ως φερέφωνο συγκεκριμένου συλλόγου σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Δίων έχει μεγάλο αριθμό τμημάτων και ομάδα στη Β’ εθνική κατηγορία. Έτσι ζήτησε να υπάρχει μια κατανομή ωρών που να εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες του συλλόγου. Το συμβούλιο αν και αρχικά επέμεινε στην αρχική κατανομή των ωρών τελικά προχώρησε σε τροποποίηση με σημαντικότερη την αλλαγή στο πρόγραμμα της Παρασκευής όπου υπήρχε και το μεγάλο ζητούμενο.

Από εκεί και πέρα στη συνεδρίαση τέθηκαν και ζητήματα για την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Γαργαλιάνων το οποίο ακόμη δεν έχει πάρει άδεια καθώς και τα προβλήματα που έχει κάθε φορά που βρέχει όπου νερά στάζουν από τη σκεπή.

Κ.Μπ.