Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 18:16

Βελτίωση των εγκαταστάσεων ζητεί από το Δήμο ο Αστέρας Βαλύρας

Γράφτηκε από τον
Βελτίωση των εγκαταστάσεων ζητεί από το Δήμο ο Αστέρας Βαλύρας

 

Συνάντηση μέσα στο 2017 με το Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη ζητά η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι ιθύνοντες απέστειλαν μάλιστα έγγραφο στο Δήμο, όπου αναφέρονται στις ελλείψεις στο γήπεδο και προσμένουν βελτίωση των εγκαταστάσεων, ώστε να γίνουν πιο λειτουργικές.

Θέλουν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν σε συνολική μελέτη των προβλημάτων-αιτημάτων και ξεχωριστά σε μια δεύτερη μελέτη, για την κατασκευή- τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας ώστε να εξυπηρετεί 500-1000 καθήμενους φιλάθλους.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ άλλων, η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας ζητά:“ Βελτίωση- συντήρηση του νυν χλοοτάπητα, καθαρισμός και να αποστραγγιστούν οι σωλήνες ειδικά στην ανατολική πλευρά προς Άγιο Φλώρο.

Ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου σπορά γκαζόν αγριάδας, ώστε να χρησιμοποιείται στις προπονήσεις και να ανακουφιστεί το κυρίως κεντρικό γήπεδο.

Άμεση αποστολή ενός καλαθοφόρου γερανού και σε συνεννόηση με τους ηλεκτρολόγους να γίνει ρύθμιση-ανάρτηση με πρόσθετες λάμπες στους 2 προβολείς που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Μεσσήνης, ώστε να διεξάγονται οι προπονήσεις βράδυ, λόγω αγροτικών ασχολιών των αθλητών μας.

Ανακατασκευή στις μεταλλικές πόρτες (συνολικά δέκα) του γηπέδου, με ασφαλείς κλειδαριές, ώστε να σταματήσουν να μπαινοβγαίνουν τα διάφορα παραβατικά στοιχεία και να λεηλατούν τα αποδυτήρια της ομάδας μας.

Κατασκευή μεταλλικών πάγκων στα αποδυτήρια, στις W.C, στους πάγκους που κάθονται οι αναπληρωματικοί με τους τεχνικούς τους και τον ιατρό του αγώνα.

Λίφτινγκ στο γηπεδάκι του μπάσκετ και στις δυο μπασκέτες με την κατασκευή μεταλλικής περίφραξης και παγκάκια , ώστε να αποσυμφορηθεί και ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας”.