Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 18:02

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Τρίποντο με Φέστα στο 90’ και ένταση στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Ομόνοια, επικρατώντας με 1-0 του Τέλλου Αγρα στο “Γ. Λουκαρέας” χάρη σε γκολ του Σταμάτη Φέστα στο 90’.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τους καλαματιανούς που απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η ομάδα των Γαργαλιάνων γνώρισε την ήττα μετά από 3 σερί ήττες σ’ ένα ματς που πήγε στη δύναμη και φαινόταν ότι όποια ομάδα σκοράρει, θα πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Η Ομόνοια το κατάφερε στο φινάλε με την κεφαλιά του Φέστα έπειτα από κόρνερ του Παλιά και ενώ στο 86’ ο Κοντογόνης για τον Αγρα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία.

Η Ομόνοια είχε πάντως δοκάρι (οριζόντιο) στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 30’ σε σουτ του Δημητρίου. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Πολυμενέας χτύπησε τον Τζανετέα και ο ρέφερι Μπλάνας του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Η ενέργεια του παίκτη της Ομόνοιας προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των παικτών και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Καυκά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Παλιάς, Π. Δημητρίου, Μπάλλας, Πολυμενέας, Κωστόπουλος (91’ Κάιας) Φέστας, Καρύδης, Τάφα (46’ Δημόπουλος), Ν. Δημητρίου (78’ Σπυρόπουλος), Κοστρίβας.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκι, Λ..N.Ανδρώνης,Λ.Χ. Ανδρώνης, Τζανετέας, Διακουμής, Αναστασόπουλος, Κοντογόνης, Γεωργιόπουλος, Μπούμπα.