Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 13:01

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα 130 χρόνια ο Μεσσηνιακός!

Γράφτηκε από τον
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα 130 χρόνια ο Μεσσηνιακός!

 

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε χθες το πρωί αντιπροσωπεία, του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε για την δραστηριότητα του ιστορικού συλλόγου, αλλά και προσκλήθηκε στις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 130 χρόνων ιστορίας του, που θα γίνει στις 16 Ιουνίου στην Καλαμάτα.Την αντιπροσωπεία, που ενημέρωσε τον Μεσσήνιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτελούσαν ο πρόεδρος Τάκης Στασινόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Μπάμπης Βακαλόπουλος, Δημήτρης Πουλόπουλος και Χρήστος Νικ. Ζερίτης, καθώς επίσης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του άλματος σε μήκος Λούης Τσάτουμας.

Μετά την επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο η καλαματιανή αποστολή επισκέφθηκε και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και τον Καλαματιανό αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση με σκοπό να τους ενημερώσουν για την επετειακή εκδήλωση, αλλά και να ζητήσουν τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Μ.Γ.Σ και όχι μόνο, καθώς και βοήθεια για την αναβάθμιση του μίτινγκ των Παπαφλεσσείων.