Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2018 14:15

Δεσμεύσεις Βασιλειάδη για Στάδιο και γήπεδο Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Δεσμεύσεις για αθλητικά έργα έκανε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου που έγινε στην Τρίπολη.

Στην συνεδρία για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον αθλητισμό, ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι θα τοποθετηθεί νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας καθώς και ότι θα υπάρξει χρηματοδότηση για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο Περιφερειάρζης Πέτρος Τατούλης ζήτησε κλειστή αίθουσα (γυμναστήριο) στην Καλαμάτα και προπονητικό αθλητικό κέντρο στη Σπάρτη.

Ο εκπρόσωπος του Μεσσηνιακού Δημήτρης Πουλόπουλος με την σειρά του χαιρέτησε τις εξαγγελίες για αναβάθμιση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, τόνισε όμως ότι υπάρχει ανάγκη για κλειστό γυμναστήριο στην Καλαμάτα.

Ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος ζήτησε κλειστό γυμναστήριο στο Μελιγαλά. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι σε απόσταση περίπου 90 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα εώς την Κυπαρισσία δεν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο για τα παιδιά. Μάλιστα σημείωσε πως έχει βρει από την προηγούμενη δημοτική αρχή έτοιμη μελέτη για κολυμβητήριο στο Μελιγαλά. Επειδή όμως δεν υπάρχει πολύ κόσμος που να ασχολείται με την κολύμβηση στην ευρύτερη περιοχή, ζήτησε να μην γίνει το κολυμβητήριο αλλά να μπει σε προτεραιότητα κλειστό γυμναστήριο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ