Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 16:49

“Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
“Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου” στην Καλαμάτα

Το βιβλίο “Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου” του Νίκο Αγγελίδη, θα παρουσιαστεί αυτή την Παρασκευή στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της πόλης.

Αυτή θα είναι μάλιστα η πρώτη... “πρωταθληματική παρουσία”, μιας και το περασμένο Σάββατο η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο στη Σούπερ Λίγκα.

Η 2η έκδοση του πολυσυζητημένου βιβλίου, εμπλουτισμένη με περισσότερο υλικό, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Νότιος Άνεμος". Είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού. Το βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη αριθμεί 320 πολύχρωμες σελίδες με περισσότερες από 1500 φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Καλαμάτας, Μαρία Τομαρά, ενώ θα μιλήσει ο Γιώργος Χατζηιωσήφ, συνιδρυτής του πρώτου Συνδέσμου της ΑΕΚ στην Κύπρο το 1972, παλιές δόξες της ΑΕΚ Καλαμάτας και της ΑΕΚ Μελιγαλά. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, θα χρησιμοποιηθεί γιγαντοοθόνη, όπου θα προβληθούν ειδικά αφιερώματα και σπάνιο υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ μέχρι σήμερα.