Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:16

Στην Καλαμάτα τα “Παλιάμπελα”

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα τα “Παλιάμπελα”

Ο Γιάννης Σταματογοαννόπουλος μπορεί να παραιτήθηκε από την προεδρεία της "Μαύρης Θύελλας" αλλά χθες έδωσε το “παρών” στο νέο δημαρχείο της Καλαμάτας, προκειμένου να πάρει από το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα τα κλειδιά για τα Παλιάμπελα.

Το προπονητικό κέντρο παραχωρείται για τα επόμενα 15 χρόνια στη “Μαύρη θύελλα”, με τον κ. Νίκα να τονίζει κατά τη διάρκεια των υπογραφών, ότι θα είναι για πάντα στην Καλαμάτα. “Οπου να ‘ναι η Καλαμάτα ανεβαίνει στη Β’ εθνική και σύντομα στην Α’ εθνική. Δεν μπορεί λοιπόν να έχει πλαστικό”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και είπε ότι ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, ώστε να γίνουν ακόμα γήπεδα, μπάσκετ και βόλεϊ. Από την πλευρά του ο πρώην πια πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε εκ μέρους και του κ. Χριστόπουλου, το δήμαρχο για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου.

Προπονητήριο και στη Δόξα

Ο Δήμος Καλαμάτας, παραχώρησε χώρο για προπονητήριο και στην ομάδα της Δόξας Καλαμάτας, στην οποία παραχωρήθηκε για 15 χρόνια η χρήση ενός γηπέδου 5x5, που βρίσκεται στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου Συντάγματος,. Τη σύμβαση χρησιδανείου υπέγραψαν ο δήμαρχος Π. Νίκας και ο γραμματέας της Δόξας Δημήτρης Αθανασάκης,, που ευχαρίστησε το δήμο για αυτή την ενέργεια. Τέλος να σημειωθεί ότι είναι έτοιμο για δημοπράτηση το γήπεδο του Απόλλωνα, ενώ θα τοποθετηθούν εξέδρες στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο του Ασπροχώματος.