Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 13:57

Επιταγή 610 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο έδωσε ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Επιταγή ποσού 610 ευρώ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου επέδωσε χθες στο δήμαρχο Καλαμάτας ο πρόεδρος της ομάδας του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Η επιταγή αντιστοιχεί στις εισπράξεις φιλικού της ομάδας των παλαιμάχων του Πανθουριακού με ομάδα αποτελούμενη από φίλους του προέδρου.

Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε “εκπληκτική” τη χειρονομία αυτή και ευχαρίστησε θερμά την ομάδα στο πρόσωπο του προέδρου της, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για το μοναδικό ίσως αθλητικό σωματείο που εισφέρει στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Καλαμάτας. “Μας συγκινεί ιδιαίτερα η χειρονομία αυτή και αυξάνει τις υποχρεώσεις μας για ό,τι εκπροσωπεί ο κ. Χριστόπουλος στον αθλητικό χώρο”, ανέφερε ο δήμαρχος.

Ο Αγ. Χριστόπουλος εξέφρασε το παράπονο ότι ο κόσμος δεν δίνει το “παρών” στις κοινωνικές εκδηλώσεις και τον προέτρεψε να παρευρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις, σημειώνοντας ότι χρειάζονται υποστήριξη οι ασθενέστερες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες του τόπου μας.

Στην επίδοση της επιταγής παρέστησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Μπασακίδης και ο διευθυντής της Πρόνοιας Σπύρος Λαγωνικάκος.