Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 15:44

Απορρίφθηκε το αίτημα πρώην μελών του ΑΟ Ακρίτα για ορισμό προσωρινής διοίκησης

Γράφτηκε από τον
Απορρίφθηκε το αίτημα πρώην μελών του ΑΟ Ακρίτα για ορισμό προσωρινής διοίκησης

 

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας το αίτημα πρώην μελών της διοίκησης του ΑΟ Ακρίτα για ορισμό προσωρινής διοίκησης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Καλαματιανού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, ανακοινώνουμε τα κάτωθι: Με την υπ' αριθμ. 371/2017, η οποία εξεδόθη την 10-10-2017, αμετάκλητη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας (εκουσία δικαιοδοσία) απερρίφθη η αίτηση έξι (6) αρχικώς, τριών (3) κατά την εκδίκαση της αιτήσεως, πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Σωματείου, τα οποία προσέφυγαν ζητώντας τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στον Σύλλογο επικαλούμενοι παρανομίες στη διοίκηση του Συλλόγου, αντίθετες με το καταστατικό ενέργειες και διαδικασίες και την εν γένει έκνομη λειτουργία του Συλλόγου.

Η εκδοθείσα ως άνω αμετάκλητη απόφαση απέρριψε καθ' ολοκληρίαν και κατ' ουσίαν την αίτηση, καθ' όσον ουδέν μεμπτόν ή παράνομο καταλογίσθηκε, σχετικά με τη λειτουργία του Συλλόγου. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο Σύλλογος διασύρετο στην κοινή γνώμη και στους συμπολίτες μας και με ανακοινώσεις σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά sites, η Διοίκηση του Συλλόγου συνειδητά δεν απαντούσε και δεν ακολουθούσε τους καταγγέλοντες στον δρόμο της λασπολογίας που είχαν χαράξει, προκειμένου να προστατέψει την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του Συλλόγου. Πλέον δεν καταλείπεται καμία αμφιβολία σε κανένα ότι ο Σύλλογος λειτουργούσε και λειτουργεί υποδειγματικά και ότι όλο αυτό το ενορχηστρωμένο εγχείρημα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια κάποιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Σωματείου να εκπαραθυρώσουν, δια δικαστικής αποφάσεως, τους διαφωνούντες με αυτούς από το Σύλλογο, η οποία κατέληξε άδοξα στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας”.