Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 19:57

Τα βρήκαν οριστικά Δώνης-Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον

Προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2021 θα είναι οριστικά και αμετάκλητα ο Γιώργος Δώνης καθώς υπήρξε συμφωνία και στους τελευταίους όρους του συμβολαίου. Τα λέει με τον Αλαφούζο την Παρασκευή και ανακοινώνεται.

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Δώνη καθώς στην διάρκεια της Τετάρτης υπήρξε συμφωνία και στους τελευταίους όρους του συμβολαίου του 49χρονου τεχνικού με το "τριφύλλι" που είχαν "παγώσει" το θέμα τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε να μπει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης (μπάι άουτ) για πρόταση από το εξωτερικό αν ο Δώνης θελήσει σε αυτά τα τρία χρόνια να φύγει νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό αλλά και συγκεκριμένο φιξ πόσο αποζημίωσης αν το "τριφύλλι" πάρει την απόφαση να διώξει τον 49χρονο προπονητή.

Οι δυο πλευρές έδωσαν πλέον τα χέρια για τριετή συνεργασία με τον Δώνη να είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2021 και να ανακοινώνεται τα επόμενα 24ώρα.

Την Παρασκευή εξάλλου θα υπάρξει και μια συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, τυπικού χαρακτήρα βέβαια, αφού επήλθε πλέον συμφωνία σε όλα και ίσως σε εκείνο το ραντεβού πέσουν και οι υπογραφές.

Πηγή: sport24.gr