Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 14:48

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τους χώρους υγιεινής στο Στάδιο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Η προγραμματική σύμβαση για το έργο ανακατασκευής των WC του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, υπογράφτηκε χθες από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, παρουσία των βουλευτών Μεσσηνίας Παναγιώτας Κοζομπόλη και Πέτρου Κωνσταντινέα.

Πρόκειται για παρέμβαση προϋπολογισμού 74.335 ευρώ με το ΦΠΑ και η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Συγκεκριμένα θα ανακαινισθούν εκ βάθρων οι χώροι υγιεινής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 12 WC για το κοινό και 2 για ΑμεΑ. Φορέας υλοποίησης του έργου θα είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

Και άλλες παρεμβάσεις

Εκτός από τους χώρους υγιεινής, αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο, μιας και σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, αναμένεται σε ένα μήνα περίπου να υπογραφεί και η σύμβαση για την πλήρη αντικατάσταση του τάπητα από ταρτάν στο στίβο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, προϋπολογισμού 240.000 ευρώ. Τη σχετική μελέτη έχει συντάξει ο Δήμος Καλαμάτας. Τέλος να αναφερθεί ότι στη χθεσινή συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη, συζητήθηκε ακόμα το θέμα της ανακατασκευής των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, καθώς και των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στην παραλία της Καλαμάτας.

Αντικείμενα συζήτησης υπήρξε και η κατασκευή κλειστού σταδίου και προπονητηρίου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ