Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 19:07

Υπάρχει και άλλο κάτω ή καλύτερα υπάρχει πάτος;

Γράφτηκε από τον
Υπάρχει και άλλο κάτω ή καλύτερα υπάρχει πάτος;

 

Επιστολή απέστειλε στην "Ε" ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Χούλιαρης, με την οποία αναφέρεται στην κατάσταση που έχει περιέλθει το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Η επιστολή αναφέρει:

“Αδέσποτα σκυλιά περιφέρονται όλη την ημέρα και τη νύχτα στο χώρο. Οικόσιτα ζώα (κότες) ψάχνουν τον επιούσιον στην απέραντη πρασινάδα.

Μηχανάκια μικρού και μεγάλο κυβισμού περιφέρονται ελεύθερα στο χώρο. Αυτοκίνητα κάνοντας το γύρο του θριάμβου αφήνουν τους οδηγούς τους στους χώρους προετοιμασίας τους. Φυσικά παρκάροντας μεγαλοπρεπώς.

Συνέπεια των ανωτέρω είναι η καταστροφή και η υποβάθμιση του χώρου. Και ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος στο σωτήριον έτος 2018 και κατά μήνα Οκτώβριο, το Δημοτικό Γήπεδο Μεσσήνης.

Η προφανής εγκατάλειψη του γηπέδου είναι εμφανής πολύ περισσότερο δε και από την τραγική κατάσταση που έχει ο χορταριασμένος στίβος.

Ο χώρος στάθμευσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι μια άλλη ιστορία. Ετσι λοιπόν κατόπιν των ανωτέρω αντί του Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης να είναι χώρος ελκυστικός για όλους και πολύ περισσότερο για τους νέους, είναι μάλλον προς αποφυγή. Αρχοντες γρηγορείτε”.

Μιχάλης Χούλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής