Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 18:37

Ποδόσφαιρο και άλλα σπορ από τον Ικαρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ποδόσφαιρο και άλλα σπορ από τον Ικαρο Καλαμάτας

 

Τμήμα υποδομής ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει από την 1η Δεκεμβρίου ο Ικαρος Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Απευθυνόμαστε σε παιδιά, ηλικίας από 5 μέχρι 10 ετών.

Η «Φιλοσοφία» του Συλλόγου μας είναι, να φέρουμε τα μικρά παιδιά σε επαφή με την άσκηση και μέσα από ένα σύνολο Αθλητικών δραστηριοτήτων, να γνωρίσουν τον αθλητισμό και να αποκτήσουν «Αθλητική παιδεία».

Δημιουργήσαμε το Μαθητικό Αθλητικό Εργαστήρι Μ.ΑΘ.Ε. Τα παιδιά του Μ.ΑΘ.Ε. , θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα μέσω των αθλητικών δράσεων, κολύμπι, γιόγκα, δρομικά, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να γυμνάζουν, αλλά και να κτίζουν, ένα υγιές αθλητικό σώμα. Ταυτόχρονα θα γνωρίσουν και άλλα αθλήματα, όπως ποδήλατο, χειμερινό σκι κ.λ.π. Έτσι μέσα από ένα πλουραλιστικό πρόγραμμα Αθλητικών δραστηριοτήτων, θα αγαπήσουν, την Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό.

Πρώτο μέλημα του ΑΠΟΚ Ικαρος, είναι να δημιουργήσει σωστούς και υγιείς Αθλητές και δευτερεύον «ποδοσφαιριστές», ή «κολυμβητές».

Υπεύθυνος του όλου προγράμματος είναι ο Θωμάς Φουντέας: Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Πτυχιούχος Τμήματος Κοινωνιολογίας κάτοχος Mάστερ Φιλοσοφίας και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Επειδή το όλο εγχείρημα είναι πιλοτικό, στο πρόγραμμα περιόδου 2018-2019, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Για επικοινωνία τηλ: 6942456266 και 6992731599”.