Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020 20:05

Costa Navarino: Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Γράφτηκε από τον

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού έρχονται στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που θα τους φιλοξενήσουν είναι η Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2020, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας διοργανώνει τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Πρόκειται για μια φαντασμαγορική γιορτή του αθλητισμού, ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στη χώρα μας, τη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρίες και οργανισμούς.

28 αθλήματα, 13 σύγχρονες εγκαταστάσεις, 5 ημέρες εργασιακού αθλητισμού, 2 φαντασμαγορικές τελετές και μοναδικές γιορτές, συνθέτουν το παζλ της διοργάνωσης.

Οι αθλητές των Παγκόσμιων Αγώνων θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε περίφημα αθλητικά συγκροτήματα, ένδοξα σύμβολα του αθλητισμού και αναπόσπαστα μέρη της ολυμπιακής κληρονομιάς των Ελλήνων! Ενα από αυτά θα είναι η Costa Navarino ενώ άλλες εγκαταστάσεις που θα γίνουν οι αγώνες θα είναι το ΟΑΚΑ, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Κολλέγιο Αθηνών και το ΣΕΦ.