Σάββατο, 26 Δεκέμβριος 2020 13:25

Επιχορηγήσεις

Γράφτηκε από τον

Επιστολή του αντιπροέδρου του ΑΠΟΚ Ικαρος Γιώργου Ψυχογιάννη για τις επιχορηγήσεις.

Αναλυτικά: "Εύχομαι στην αθλητική οικογένεια τα καλύτερα και γεμάτη υγεία το 2021. Αυτή την περίοδο μέσω της Γ.Γ.Α δίνεται στα σωματεία μια οικονομική ενίσχυση ανάλογα των τμημάτων που έχουν στη δύναμή τους. Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω τους φίλους παράγοντες και επιστήσω την προσοχή τους στα εξής.

1. Αν χρησιμοποιήσουν την οικονομική ενίσχυση οφείλουν να έχουν και τα αντίστοιχα παραστατικά στοιχεία προκειμένου να μπορούν να δικαιολογήσουν όταν τους ζητηθεί οικονομικός απολογισμός πως διαθέσανε τα χρήματα της οικονομικής ενίσχυσης. Καλό είναι όταν υποβάλλουν τον ετήσιο απολογισμό μαζί με τα άλλα στοιχεία που υποβάλλονται στα γραφείο της Π.Ε. να υποβάλουν και τα δικαιολογητικά - παραστατικά.
2. Αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα χρήματα πρέπει στον ισολογισμό τους στο ταμείο τους με συγκεκριμένο κωδικό να αναφέρεται το μη χρησιμοποιηθεί ποσό. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι αυτά είναι ψυχούλα και δεν μπορούν να βοηθήσουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος είναι το κύτταρο του Αθλητισμού στην πατρίδα μας. Πρέπει πράγματι να ανοίξουμε ένα ειλικρινή διάλογο οι παράγοντες,- αιμοδότες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προκειμένου να βρούμε κοινή περπατησιά. Θεωρώ λοιπόν ότι οι ενώσεις και κορυφαίοι σύλλογοι του Νομού Μεσσηνίας πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα έναρξης αυτού του διαλόγου".

Γιώργος Ψυχογιάννης
Αντιπρόεδρος ΑΠΟΚ Ικαρος