Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:09

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ελπίζει σε δικαίωση στην έφεση

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ελπίζει σε δικαίωση στην έφεση

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί ο… σχεδιασμός της Καλαμάτας για τη νέα σεζόν.

Η μεσσηνιακή ΠΑΕ κατέθεσε χθες, όπως αναμενόταν, έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ελπίζοντας ότι θα δικαιωθεί και θα πάρει άδεια για τη Super League 2.
Θυμίζουμε, ότι την περασμένη Πέμπτη η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ “έκοψε” την Καλαμάτα από την διαδικασία της αδειοδότησης, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων, με τους ανθρώπους της ομάδας να ισχυρίζονται ότι εκ παραδρομής, δεν πληρώθηκε μια δόση 4.000 ευρώ. Οπως και να ‘χει, με τα σημερινά δεδομένα η “Μαύρη Θύελλα” μπορεί να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές άνω των 25 ετών.

Ανανεώνει ο Τάτος

Μέχρι το τέλος Ιουνίου όμως, έχει δικαίωμα να προβεί σε ανανεώσεις παικτών και στην Καλαμάτα θα τρέξουν να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα τα μέτωπα. Ενας από τους παίκτες που θα συνεχίσουν είναι ο Ανδρέας Τάτος. Ο 34χρονος μέσος, που ήρθε στη “Μαύρη Θύελλα” το καλοκαίρι του 2021, αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μιας και έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά. Επίσης πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει και τον αμυντικό Τζούνιορ Μπακαγιόκο, που είχε μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός πλάνων λόγω τιμωρίας και είναι λογικό να σκέφτεται αν θα συνεχίσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Αντίθετα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα λυθεί η συνεργασία με Μαβινγκά και Μαρκόσφκι, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον των Λιποράσε, Λουπάνο, Ασίγκμπα και Μπενίτεζ.
Οσον αφορά τις μεταγραφές, θα καθοριστούν από την κατάληξη που θα έχει το θέμα της αδειοδότησης, με την ΠΑΕ να μην έχει πάρει ακόμα θέση για το νέο “κάζο”, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη, παρότι ο πρώην προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση.