Παναγιώτης Φαντάκος

Παναγιώτης Φαντάκος

Το δεύτερο παιχνίδι της στο Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει την Κυριακή η Εράνη.

Μετά από έξι φιλικά προετοιμασίας, ήρθε η ώρα για την Καλαμάτα να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 10:32

Στο… Πι και Φι: Διάλειμμα με τις εθνικές

Καλημέρα σας. Η πρώτη διακοπή των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι γεγονός, καθώς από την Πέμπτη ξεκίνησε το Nations League, μια διοργάνωση που μπορεί να δώσει εισιτήρια για το Μουντιάλ.

Με 14 νοκ – άουτ αναμετρήσεις για την β’ φάση συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 20:30

Ετοιμάζεται για τη γιορτή των 100 χρόνων ο ΝΟΚ

Εναν αιώνα προσφοράς και αθλητισμού συμπληρώνει φέτος ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας και θα το γιορτάσει με μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση την προσεχή Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 13:38

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Πήρε τον σκόρερ Σωτήρη Παπαδάκο

Για λογαριασμό της Καλαμάτας B.C. θα σκοράρει πλέον ο Σωτήρης Παπαδάκος. Ο 38χρονος μπασκετμπολίστας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας, που ενισχύεται ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Με νέο προπονητή τον Χρήστο Δημητρακόπουλο, ανανεωμένο κατά τα 11/14 το ρόστερ και ενθουσιασμό, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα ο Απόλλωνας στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου τη δουλειά για τη Pre League γυναικών, όπου θα αγωνιστεί για τέταρτη σερί χρονιά.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 21:24

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ταμείο η τριάδα της Κυριακής

Με ταμείο ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος για τις στοιχηματικές στήλες της “Ε”.

Στάση στην Καλαμάτα έκανε την Κυριακή το απόγευμα ο Πάολο Μπετίνι. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 και ένας από τους σημαντικότερους αθλητές της ποδηλασίας δρόμου στην Ευρώπη, βρέθηκε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιεί με αφορμή τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του 2004, αλλά και τα γενέθλιά του, καθώς φέτος κλείνει τα 50.

Με τη διεξαγωγή των δέκα αγώνων της πρώτης φάσης, ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο το Κύπελλο Ελλάδας Betsson για τη σεζόν 2024- 2025 και υπόσχεται για άλλη μια χρονιά δυνατές συγκινήσεις για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Σελίδα 1 από 597