Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 20:20

Συνάντηση-απολογισμός για τα προγράμματα “Αθληση για όλους”

Γράφτηκε από τον
Συνάντηση-απολογισμός για τα προγράμματα “Αθληση για όλους”

Με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας ολοκληρώθηκαν και επίσημα για τη φετινή χρονιά τα προγράμματα “Αθληση για Ολους”.


Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ο απολογισμός για όλα τα προγράμματα “Άθληση για Όλους” (ΚΕΘΕΑ, ΚΕΦΙΑΠ, Αμεα, Ηλικιωμένοι στα ΚΑΠΗ, Γυναίκες, Μπάσκετ Ποδόσφαιρο, Ενδυνάμωση -Γυμναστήριο, Κολυμβητήριο), τα οποία ολοκληρώθηκαν στις 31 Ιουλίου.
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης με την υπάλληλο του τμήματος Αθλητισμού Ξένια Γεωργάρα, υποδέχτηκαν τους γυμναστές και τις γυμνάστριες που ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία των παραπάνω προγραμμάτων. Εδωσαν το παρών οι Χρυσούλα Γκούγκου, Νίκος Βρεττέας, Θανάσης Τσούκλερης, Ηλίας Στακιάς και Βούλα Γκούζου.
Στη συνάντηση εργασίας, όπως προαναφέραμε έγινε απολογισμός για τα προγράμματα “Άθληση για Όλους”, υπήρξε ενημέρωση, κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες για το πως θα πρέπει να κινηθούν τα προγράμματα από το νέο έτος.
Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, υπάρχει διάθεση να γίνουν πολλές περισσότερες αθλητικές δράσεις, να έχουν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, και να συμπεριληφθούν περισσότερα αθλήματα. Επιδίωξη και στόχος είναι να κινηθούν ταχύτερα και με μεγαλύτερη ευελιξία οι διαδικασίες από την στιγμή που ανακοινωθούν τα προγράμματα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.