Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 18:59

Ενα διήμερο γεμάτο δράση για τα τμήματα του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Ενα διήμερο γεμάτο δράση για τα τμήματα του Μεσσηνιακού

Γεμάτο ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του Μεσσηνιακού, καθώς είχαμε δράση σε ποδόσφαιρο, στίβο και βόλεϊ.

Οπως αναφέρει ο ιστορικός σύλλογος: “ Το Σάββατο 12/10/2024 το απόγευμα η ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίστηκε στο γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” με την Δόξα Καλαμάτας, για το πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας Μεσσηνίας και ηττήθηκε με 1-0.


Την ίδια ώρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού εξελισσόταν με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Αναψυχής και πάρα πολλά παιδιά και οι συνοδοί τους αθλήθηκαν, έπαιξαν και έμαθαν.
Την ίδια ώρα περίπου στο Κλειστό γήπεδο της Παραλίας η ομάδα βόλεϊ γυναικών αγωνιζόταν σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Παναχαϊκής και νίκησε 3-1. Την Κυριακή 13/10/2024 ξεκινήσαμε με τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ14 που αγωνίστηκε στο γήπεδο Μεσσηνιακού, με την αντίστοιχη της Βέργας και νίκησε 9-0.


Μετά στην ακαδημία του βόλεϊ υπήρχε το αδιαχώρητο σχεδόν με πάρα πολλά παιδιά στην εκπαιδευτική διαδικασία και μεγάλο ενθουσιασμό. Στις 2 μ.μ η ομάδα Παγκορασίδων1 αγωνίστηκε με σε φιλικό παιχνίδι στην Μεσσήνη με την ομώνυμη ομάδα της πόλης και νίκησε με 0-3. Στις 3.15 ξεκίνησε ο 2ος στη σειρά φιλικός αγώνας της ομάδας βόλεϊ γυναικών με την Παναχαϊκή, ο οποίος έληξε ισόπαλος με 2-2.…. Και το βράδυ στις 8.30 έγινε στο Κλειστό της Παραλίας ο πρώτος επίσημος φετινός αγώνας των ομάδων βόλεϊ. Η ομάδα νεανίδων αγωνίστηκε με την αντίστοιχη της Πύλου για το πρωτάθλημα της Ένωσης Πελοποννήσου και νίκησε με 3-0. Λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τις παραπάνω δράσεις μπορείτε να διαβάσετε στις αντίστοιχες σελίδες του Μεσσηνιακού”.