Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 18:35

Τελευταία στιγμή δεν εγκρίθηκε το φεστιβάλ αλιείας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Πανελλήνιο φεστιβάλ αλιείας με φελλό είχε προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο στο λιμάνι της Καλαμάτας ο τοπικός σύλλογος Νηρέας Καλαμάτας, ωστόσο τελικά η διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθεί!


Η Διεύθυνση Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας δεν έδωσε την σχετική άδεια για την διεξαγωγή του φεστιβάλ, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Νηρέα.
Όπως τονίζουν, ανάλογες διοργανώσεις διεξάγονται σε όλη τη χώρα. Θεωρούν ότι από την στιγμή που είχαν εξασφαλίσει την άδεια του Λιμεναρχείου θα έπρεπε να εγκριθεί η διοργάνωση, έστω και αν δεν υπήρχε συνεννόηση με την Ομοσπονδία.
«Είναι η πρώτη φορά που θα γινόταν κάτι ανάλογο στην περιοχή μας, με ένα άθλημα διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι δεν θέλουν να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις στην πόλη", έλεγε χαρακτηριστικά χθες ο γενικός αρχηγός του Νηρέα Νάσος Βουγιουκλής.
Να σημειωθεί ότι επρόκειτο να συμμετέχουν περίπου 70 αθλητές από όλη τη χώρα, περισσότεροι δηλαδή από τις συνηθισμένες συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Επιπλέον είχε γίνει προγραμματισμός όσον αφορά την μετακίνηση και διαμονή τους στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με την αναβολή των αγώνων να δημιουργεί όπως γίνεται αντιληπτό μεγάλη αναστάτωση...