Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 20:38

O Ακρίτας Καλαμάτας στηρίζει την υποψηφιότητα "KALAMATA:21"

Γράφτηκε από τον

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα "KALAMATA:21" εξέφρασε χθες ο Ακρίτας Καλαμάτας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, οι άνθρωποι του Ακρίτα τόνισαν πως ο σύλλογος τόνισε την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Καλαμάτας ως Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Ο πρόεδρος κ. Καρακύκλας σημείωσε πως ο σύλλογος αισθάνεται την υποχρέωση να στηρίξει την υποψηφιότητα που έχει πολλά οφέλη για την πόλη. Από εκεί και πέρα, έκανε και αναφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τονίζοντας πως οι σύλλογοι περιμένουν την στήριξη του δήμου για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.
Η προπονήτρια του τμήματος στίβου και πρωταθλήτρια του στίβου Ελένη Θεοδωρακοπούλου αναφέρθηκε στις δράσεις του Καλαματιανού συλλόγου και επισήμανε και αυτή ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν την υποψηφιότητα και την ανάδειξη της Καλαμάτας.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του "KALAMATA:21" Βίκτωρας Τσατσούλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Ακρίτα για την κίνηση του. Τόνισε πως ο Καλαματιανός σύλλογος πλέον θα έχει το λογότυπο της υποψηφιότητας στην φανέλα του προβάλλοντας την.