Παναγιώτης Πρεζεράκος

Παναγιώτης Πρεζεράκος

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στο Δημοτικό γήπεδο “Π Μπαχράμης”.

Με νίκες συνέχισαν τα παιχνίδια τους την 7η αγωνιστική, οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες, No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και Tuba Libre, επικρατώντας αντίστοιχα της Μπαρτσελιώμα, της Υαλοτεχνικής Βασιλόπουλος και του ΚΤΕΛ.

Με τη συμμετοχή 7 ομάδων θα πραγματοποιηθεί φέτος, μετά από αναστολή 4 χρόνων το πρωτάθλημα παλαιμάχων, το οποίο διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Τη συμμετοχή τους στις διοργανώνεις της ΕΠΣ Μεσσηνίας, της ποδοσφαιρικής σεζόν 2023-2024 έχουν εξασφαλίσει μέχρι στιγμής 17 σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της.

Με ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στους Υγειονομικούς και τους Δικηγόρους, που μοιράζονται την πρώτη θέση στη βαθμολογία, ξεκινά σήμερα η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα μπάσκετ “Αθληση για όλους”.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π., έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλωνας που κέρδισε στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, τον Γ.Σ.Μ. Λύκαια με 3-0 σετ.

Διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Καλαμάτας.

Με το παιχνίδι Old School - Ενωση Λογιστών που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, ξεκινά η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Με τις νίκες της Αστραπής Panprod επί της Θουρίας με 64-48 και της Old Stars επί της Αστυνομίας με 57-41 ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα μπάσκετ “Αθληση για όλους”.

Η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ μετά τη ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 6ης αγωνιστικής συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Σελίδα 1 από 146

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ