Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 13:45

Mε το Over 2,5 στο Ντούισμπουργκ

Γράφτηκε από τον

Χωρίς πολλά παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού και ως εκ τούτου και οι στοιχηματικές επιλογές είναι λιγότερες. Ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Σούπερλιγκ με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς, ωστόσο το εν λόγω παιχνίδι δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Προκύπτει μια επιλογή απ’ τη Β’ Γερμανίας, όπως επίσης και απ’ το Ισραήλ.

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το  online στοίχημα, όπως, για παράδειγμα, τη διακύμανση που παρουσιάζουν οι τζίροι στοιχήματος.

Περιμένουμε γκολ στη Γερμανία

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Ντούισμπουργκ με την Πάντερμπορν, όπου θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.01. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Ντούισμπουργκ, η οποία μετά το πέρας εννέα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα συνεχίζει να αγνοεί την πρώτη νίκη της. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Λετιέρι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σαν Πάουλι (2-0 εκτός έδρας), Φρανκφούρτη (1-0 εντός έδρας), Μπραουνσβάιγκ (5-0 εντός έδρας) και Ουνιόν Βερολίνου (3-2 εκτός έδρας). Συνολικά η Ντούισμπουργκ σημείωσε δύο ισοπαλίες και επτά ήττες (7-23 τα γκολ).

Μόλις μία νίκη κατάφερε να σημειώσει η Πάντερμπορν,από την πλευρά της, στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στην Καρλσρούη (2-0 εντός έδρας) στις 19 Σεπτεμβρίου. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Γκέλχαους μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σαν Πάουλι (0-0 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα, ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Σαντχάουζεν (6-0 εντός έδρας), Καϊζερσλάουτερν (1-0 εκτός έδρας), Μπίλεφελντ (2-1 εντός έδρας), Λειψία (2-0 εκτός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (3-0 εκτός έδρας).

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μια επιλογή που προκύπτει απ’ το Ισραήλ. Στην αναμέτρηση Μπεϊτάρ Ράμλα – Χάποελ Αφούλα θα πάμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.