Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 13:35

Μπορεί τη νίκη η Ουκρανία

Γράφτηκε από τον

Λίγες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, με τα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος να πρωταγωνιστούν και πάλι.

Από αυτή τη διοργάνωση προέρχεται και η μοναδική στοιχηματική επιλογή της Δευτέρας και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Ουκρανία – Ισπανία.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση της πρότασής μας, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάζετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων, καθώς και να βρίσκετε προβλέψεις για live στοίχημα, τις ημέρες με «πλούσια» στοιχηματική δράση.

Μόνο νίκη για την Ουκρανία

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα για την Ουκρανία και αυτό είναι η νίκη. Αντιμετωπίζει την παντοδύναμη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια. Τα κατάφεραν την Παρασκευή και πήραν το εκτός έδρας «τρίποντο» κόντρα στην ΠΓΔΜ, αποτέλεσμα που τους έφερε στους 19 πόντους και τους έδωσε την ευκαιρία να «πιάσουν» στη δεύτερη θέση τη Σλοβακία. Πήρε το «δώρο» της Λευκορωσίας η γειτόνισσα Ουκρανία, έφτασε τους 19 πόντους, αλλά και πάλι μειονεκτεί κόντρα στη Σλοβακία. Σήμερα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα απ’ την αντίπαλο για να τερματίσει στη 2η θέση, αφού οι Σλοβάκοι υπερέχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους Ουκρανούς, καθότι οι ίδιοι έχουν να αντιμετωπίσουν την Ισπανία και η Σλοβακία θα παίξει εκτός έδρας με το αδύναμο Λουξεμβούργο. Βέβαια, αν κερδίσουν σήμερα, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκριθούν και πάλι απευθείας στην τελική φάση, ως οι καλύτεροι 3οι όλων των ομίλων των προκριματικών Από τρεις σερί εντός έδρας νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα απ’ τη Σλοβακία (0-1).

Με αλλαγές η Ισπανία

Από την άλλη πλευρά, η Ισπανία δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λουξεμβούργου την Παρασκευή και να καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου. Τα κατάφερε πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου σκόραρε τρεις φορές και «καθάρισε» νωρίς το ματς. Ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη για τη «φούρια ρόχα» στην τρέχουσα προκριματική φάση, την έφερε στους 24 πόντους και όλα πλέον έχουν τελειώσει, τόσο αναφορικά με την πρόκριση, όσο και με την πρωτιά. Σήμερα πηγαίνει να παίξει χωρίς άγχος και καμία σκοπιμότητα στο Κίεβο, έχοντας μάλιστα πάρα πολλές αλλαγές. Για την ακρίβεια, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρία σε πολλούς παίκτες και βάσει λογικής θα παρατάξει μια εξ ολοκλήρου διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Παρασκευής. Τραυματίστηκαν οι Σίλβα, Μοράτα και Πικέ, ο τελευταίος επρόκειτο να παίξει ως αρχηγός απόψε. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Γκασπάρ, βασικός θα παίξει ο φορμαρισμένος Αλκάθερ, όπως και ο Νολίτο.

Επιλογή, λοιπόν, από τον αγώνα Ουκρανία - Ισπανία, ο «1 DNB» σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), καθώς η Ουκρανία «καίγεται» για τη νίκη και το κίνητρο της είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό των Ισπανών, οι οποίοι, επιπλέον, θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.