Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2015 17:03

Κερδίζει με Over η Τσέλσι, με τα γκολ στο Φάληρο, προβάδισμα η Τερνάνα

Γράφτηκε από τον

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει, αναμφίβολα, το ντέρμπι της Σούπερλιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα υπάρχουν άκρως ελκυστικές αναμετρήσεις.

Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, μην ξεχνάτε ότι στην κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα casino στο internet προκειμένου να παίζετε με ασφάλεια.

Over στο Φάληρο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.86. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που μετράει 6/6 νίκες στο πρωτάθλημα, ως εκ τούτου βρίσκεται στην κορυφή με 18 πόντους, στο +3 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +5 από την ΑΕΚ. Συνολικά φέτος, σε 8 ματς για όλες τις διοργανώσεις, ηττήθηκε μόνο απ’ την Μπάγερν (0-3), στο μοναδικό παιχνίδι που δε βρήκε δίχτυα. Εντός έδρας μετράει 3/3 νίκες κόντρα σε Πανιώνιο, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα με απολογισμό τερμάτων 11-2! Ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να υπολογίζει τελικά στον Ντουρμάζ, ο οποίος υπέστη θλάση στις διεθνείς υποχρεώσεις του με τη Σουηδία, έκανε ουσιαστικά μόνο μια προπόνηση, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μάλιστα το πιθανότερο είναι να παίξει βασικός.

Από την άλλη, το σημερινό ματς είναι και ντέρμπι αποδείξεων για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής απ’ την έναρξη της σεζόν. Ο Έλληνας κόουτς χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα (ανάλογο αυτού που πήρε πέρυσι με το 1-1 στο Κύπελλο) για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του κόσμου και να ηρεμήσει την κατάσταση γύρω απ’ την ομάδα. «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει, όπως έχουμε αλλάξει κι εμείς. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Θα πάμε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο όταν πας για να μη χάσεις, τις πιο πολλές φορές χάνεις. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε», επεσήμανε ο Έλληνας κόουτς. Περιμένουμε να γίνει ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι στον Πειραιά, με το Over 2.5 γκολ να έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Άσσος» με πολλά γκολ στο Λονδίνο

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Τσέλσι – Άστον Βίλα, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Η Τσέλσι μπαίνει στο ματς με... υποχρέωση νίκης, προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση (16η με 8 βαθμούς) και να επαναφέρει την πεποίθηση ότι παλεύει για τον τίτλο (άσχετα με το -10 από την κορυφή). Στο 2-2-4 το σερί στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα να μετρά μόλις μία εντός έδρας νίκη (1-1-2). Μάλιστα, σε περίπτωση που ηττηθεί σήμερα, ο Μουρίνιο θα μετρά για πρώτη φορά στη θητεία του στην Τσέλσι δύο κολλητές εντός έδρας ήττες.

Η Άστον Βίλα, από την πλευρά της, ξεκίνησε τη χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες, ελέω της πραγματοποίησης πολλών και σημαντικών μεταγραφών. Η ευφορία αυτή, όμως, κράτησε λίγο, καθώς τα μηνύματα εντός των τεσσάρων γραμμών είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνα. Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ έχει συλλέξει μόλις 4 βαθμούς στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (1-1-6) και προέρχεται από μία τετράδα ηττών (3-2 από Λέστερ, 0-1 από Γουέστ Μπρομ, 3-2 από Λίβερπουλ, 0-1 από Στόουκ), που την έχουν φέρει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Θεωρούμε ότι σήμερα οι «μπλε» θα καταφέρουν να κερδίσουν και μάλιστα το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ.

Τερνάνα με κάλυψη

Από τη Β’ Ιταλίας προκύπτει μία από τις πλέον δυνατές προτάσεις της ημέρας και είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Τερνάνα – Μπάρι. Την πρώτη ήττα του στην τεχνική ηγεσία της Τερνάνα γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα ο Μπρέντα. Μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του κόντρα στη Νοβάρα (2-0 εντός έδρας) στις 3 Οκτώβρη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπέτσια (1-0 εκτός έδρας). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καλαϊό στο 23’. Στις τρεις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Τερνάνα στο πρωτάθλημα σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπάρι, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε από την Κροτόνε (4-1 εκτός έδρας) στις 22 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Νικολά επικράτησε των Αβελίνο (2-1 εντός έδρας), Λατίνα (2-1 εκτός έδρας) και Βίρτους Λαντσιάνο (1-0 εντός έδρας). Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα σημείωσαν οι «πετεινοί» στις τρεις συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα. Θα στηρίξουμε σήμερα τους γηπεδούχους, πιστεύοντας ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προβάδισμα η Ρεμς

Τέταρτη επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «1 DNB» σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, Ρεμς – Καέν. Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Ρεμς στο ντέρμπι με την Καέν. Έπειτα από πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λυών την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκαν απόλυτα δίκαια 1-0. Υποχώρησε στην 7η θέση η Ρεμς, που είναι εξαιρετική εντός έδρας, όπου απέτυχε να κερδίσει μόνο την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν (1-1).

Στην 3η θέση ανέβηκε η Καέν, που πραγματοποιεί απίθανη πορεία στην αρχή της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και της Σεντ Ετιέν την περασμένη αγωνιστική και έφτασαν τους 18 πόντους, όσους έχει και η Ανζέ, στο -5 απ’ την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Έκαναν μια σοβαρή εμφάνιση, στάθηκαν τυχεροί σε κάποιες φάσεις, προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και τα κατάφεραν στο 62’ με τον φορμαρισμένο Ντελόρ, ο οποίος σκόραρε για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα. Συμπερασματικά, η Ρεμς είναι δυνατή στην έδρα της και θα τη στηρίξουμε στη σημερινή αναμέτρηση, παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του Draw No Bet.

Μπορεί το Ντάλας

Τελευταία πρόταση από το κουπόνι του ποδοσφαίρου, από τις ΗΠΑ και το ματς Σολτ Λέικ – Ντάλας, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μείνει μαθηματικά εκτός Play Off, αλλά μόνο με δύο νίκες στα τελευταία ματς και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να βγουν έκτοι. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασαν την ευκαιρία να έχουν περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο, καθώς για ακόμα μία φορά εμφανίστηκαν κακοί επιθετικά και έχασαν 1-0 από το Πόρτλαντ εντός έδρας.

Το Ντάλας, από την πλευρά του, θέλει τη νίκη καθώς μετά το 2-0 απέναντι στο Βανκούβερ εντός έδρας, βρίσκεται και επίσημα στην κορυφή τους πρωταθλήματος, έχοντας 3 βαθμούς περισσότερους από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και με νίκη ουσιαστικά θα τερματίσει πρώτο και θα πάρει το πρώτο Supporters Shield στην ιστορία του. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες να αντιμετωπιστούν και όλα μοιάζουν ιδανικά για ένα πολύ καλό τελείωμα της κανονικής σεζόν.

Over στο Κολοσσός - ΑΓΟΡ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το Over 146 πόντοι σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Κολοσσός Ρόδου – ΑΓΟΡ. Για τη δεύτερη αγωνιστική της φετινής Α1 ο Κολοσσός υποδέχεται τον ΑΓΟΡ. Οι δύο κορυφαίες επαρχιακές ομάδες έχουν στο παρελθόν δώσει πολλές μάχες και αυτό προβλέπεται να γίνει και σήμερα. Για τον Κολοσσό δεν μπορέσαμε να μάθουμε πολλά στην πρεμιέρα αφού ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά δεν είναι αγώνας για συμπεράσματα. Ο ΑΓΟΡ έδειξε πολύ καλά στοιχεία βασιζόμενος στους δύο Ολλανδούς οι οποίοι ήταν συμπαίκτες και στο πρόσφατο Eurobasket. Οριακό φαβορί προσφέρεται ο Κολοσσός αλλά τέτοια εποχή δεν υπάρχει λόγος να τον εμπιστευθούμε. Θα πάμε με το Over 146 λόγω της συμπεριφοράς κυρίως του ΑΓΟΡ. Ο ΑΓΟΡ είχε το 87-73 με τον Απόλλων Πατρών, προηγουμένως είχε την ήττα 73-67 στην Πυλαία με τον ακραία αμυντικό ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Ο Κολοσσός στο ΣΕΦ έπαιξε επιθετικά όταν το επέτρεπε ο μεγάλος του αντίπαλος και δε μπορούσε να κάνει καν επίθεση όταν οι παίχτες του Ολυμπιακού πίεζαν σε όλο το παρκέ. Ο ΑΓΟΡ δεν μπορεί να παίξει τέτοια άμυνα οπότε ο Κολοσσός σήμερα μπορεί να φτάσει τους 75 πόντους στην έδρα του. Επιλογή το Over 146.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.