Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 17:24

Στήριγμα η Φένλο, δε χάνει η Αζαξιό

Γράφτηκε από τον

Παρασκευή σήμερα και το πρόγραμμα που έχουμε στα χέρια μας αποτελεί την καλύτερη δυνατή «προθέρμανση» ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Έχουμε, καταλήξει, λοιπόν, σε τέσσερις συνολικά προτάσεις, τρεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και μία από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από τα τυχερά παιχνίδια και να μάθετε, μεταξύ άλλων, πώς να παίξετε σε casino με paysafe!

Φένλο με κάλυψη

Ξεκινάμε από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Έμεν – Φένλο, στον οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η πορεία των γηπεδούχων στα τελευταία πέντε ματς είναι εντελώς ασταθής, καθώς αρχικά έκαναν δύο σερί νίκες και στη συνέχεια δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Τελευταία ήταν η ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι, στον αντίποδα, συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Όχι μόνο πήραν τα «τρίποντα», αλλά δε δέχθηκαν καν γκολ σε κανένα από αυτά τα τέσσερα ματς! Τελευταίο ήταν εκείνο απέναντι στην Ακίλιζ εντός έδρας, το οποίο κέρδισαν με 3-0. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι μπορούν να κερδίσουν και σήμερα.

Κερδίζει η Μόντενα

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.12 στην αναμέτρηση της Β’ Ιταλίας, Μόντενα – Σαλερνιτάνα. Μία νίκη και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός της Μόντενα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της Serie B. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, με τον προπονητή τους να δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για εμάς. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση». Η Σαλερνιτάνα, από την πλευρά της, είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματική εκτός έδρας, καθώς παραμένει χωρίς νίκη στις εννέα φετινές της «εξόδους» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με απολογισμό έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, τη Μόντενα.

Δε χάνει η Αζαξιό

Επόμενη πρόταση, το «Χ2» σε απόδοση 1.92 στον αγώνα Σοσό – Αζαξιό, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Β’ Γαλλίας. Τέσσερις αγωνιστικές μετράει χωρίς νίκη η Σοσό, που εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε από την Οσέρ και ευτύχησε να προηγηθεί μετά από 17 λεπτά αγώνα, με τον Κάσερες να βρίσκει δίχτυα. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Οσέρ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε τη νίκη με 2-1. Από την άλλη πλευρά, πέντε παιχνίδια μετράει χωρίς ήττα η Αζαξιό, γεγονός που την έβγαλε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες ο απολογισμός της σε αυτό το σερί, με τις τρεις ισοπαλίες να είναι κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Λανς και Βαλενσιέν, και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-1. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε την Κρετέιγ και παρόλο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 12ο λεπτό, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0. Θα τη στηρίξουμε σήμερα, πιστεύοντας ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί τη νίκη η Κουμπάν

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπαρτσελόνα, στο οποίο θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.30. Στο Κράσνονταρ απόψε θα αναμετρηθούν η Λοκομοτίβ Κουμπάν με την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες φυσικά να βρίσκονται ήδη στο ΤΟΡ-16. Το μόνο που θα κριθεί είναι η πρώτη και η δεύτερη θέση του ομίλου, με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά την κορυφή. Η νικήτρια και πρώτη λοιπόν θα πάει στον όμιλο E με τις Φενέρ, ΠΑΟ, Νταρουσάφακα ήδη εκεί. Επιπλέον εκεί θα καταλήξει η δεύτερη του ομίλου D που μπορεί να είναι η ΤΣΣΚΑ, αν αργότερα ηττηθεί από τη Μάλαγα. Ο ηττημένος θα καταλήξει στον όμιλο F, με Ολυμπιακό, Μπάμπεργκ ήδη εκεί και επιπλέον τις Ρεάλ, Κίμκι. Επειδή όλα τα άλλα ματς είναι πολύ αργότερα από τον αγώνα του Κράσνονταρ, δεν μπορεί κανείς να επιλέξει εκτός αν έχει κάτι στο μυαλό του ο κόουτς Μπαρτζώκας ή ο κόουτς Πασκουάλ. Μπασκετικά καθαρά αν δούμε το παιχνίδι, η Κουμπάν είναι πολύ σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, δεν «καταλαβαίνει» από έδρες και στον πρώτο γύρο που ηττήθηκε 72-68 από την Μπαρτσελόνα υπέστη ανατροπή το τελευταίο πεντάλεπτο. Αξίζει να πάμε με την πιο σταθερή ομάδα απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που βγάζει κούραση γι’ αυτό και λίγο να ηττηθεί από τη Μάλαγα αν και προηγήθηκε 24 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου. Επιλογή η νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.