Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 13:27

Ένας "άσσος" κι ένα G/G από Β' Ιταλίας

Γράφτηκε από τον
Ένας "άσσος" κι ένα G/G από Β' Ιταλίας

Περιορισμένο σε επιλογές το σημερινό κουπόνι, με δεδομένο ότι πλησιάζουμε στη χαρμόσυνη επέτειο της γέννησης του Θεανθρώπου.

Καταλήγουμε, λοιπόν, σε ζευγάρι επιλογών από τη Β' Ιταλίας, ενώ παράλληλα υπάρχουν δύο προτάσεις και από το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχημετικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Magicbet.

Νίκη για Κροτόνε

Το σημερινό δυνατό μας σημείο είναι ο "Άσσος" της Κροτόνε επί της Τραπάνι σε απόδοση 1.86. Αήττητη παραμένει η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Κροτόνε στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές. Μετά την ήττα που γνώρισε από την Πεσκάρα (4-1 εκτός έδρας) στις 31 Οκτωβρίου το συγκρότημα του Τζούριτς σημείωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Το Σάββατο (19/12) οι «καρχαρίες» ταξίδεψαν στην έδρα της Λατίνα, από την οποία έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Η Τραπάνι, από την πλευρά της, αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τη νίκη που σημείωσε κόντρα στην Αβελίνο (2-1 εντός έδρας) στις 5 Δεκεμβρίου το συγκρότημα του Κόσμι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Τσεζένα (0-0 εκτός έδρας) και Προ Βερτσέλι (1-1 εντός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νοβάρα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 4-1.

Σκοράρουν αμφότερες στο Τέρνι

Η δεύτερη επιλογή μας από τη Β' Ιταλίας αφορά στο Goal / Goal στην αναμέτρηση της Τερνάνα με τη Βίρτους Λαντσιάνο (απόδοση 2.00). Μόλις μία βδομάδα κράτησε η χαρά στο στρατόπεδο της Τερνάνα για την επιβλητική εντός έδρας νίκη επί της Κόμο (4-0) στις 12 Δεκεμβρίου. Το Σάββατο το συγκρότημα του Μπρέντα ταξίδεψε στην έδρα της Τσεζένα, από την οποία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ. Δύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός των «ροσοβέρντι» στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βίρτους Λαντσιάνο, η οποία παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς μετά το πέρας 19 αγωνιστικών. Μετά τους τρεις βαθμούς που απέσπασε κόντρα στη Λατίνα (2-1 εντός έδρας) στις 28 Νοεμβρίου το συγκρότημα του Ντ’ Αβέρσα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νοβάρα (4-1 εκτός έδρας), Κάλιαρι (3-1 εντός έδρας), Αβελίνο (3-2 εκτός έδρας) και Πεσκάρα (2-1 εντός έδρας). Θεωρούμε ότι στο σημερινό ματς θα δούμε γκολ και από τις δύο αντιπάλους.

Over στη Σεβίλλη

Μετακινούμαστε στο μπάσκετ, όπου πηγαίνουμε αρχικά με το Over 159.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Κανάριας, σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με ρεκόρ 4-7 και επειδή αυτές που βρίσκοντα παραπάνω με πέντε νίκες έχασαν χθες (Ομπραντόιρο, Μάλαγα και πιθανότατα θα χάσει απόψε και η Μπιλμπάο από την Μπαρτσελόνα), το αποψινό παιχνίδι είναι κρίσιμο για την οκτάδα στο τέλος του πρώτου γύρου και τη συμμετοχή στο Final-8 του κυπέλλου. Ο νικητής θα συνεχίσει να κυνηγάει το στόχο ενώ ο ηττημένος θα μείνε πολύ πίσω. Αξίζει να ασχοληθούμε το Over 159.5 λόγω της συμπεριφοράς της Σεβίλλης εντός και της συμπεριφοράς της Κανάριας εκτός. Εντός έδρας η Σεβίλλη έχει παρουσιάσει τα σκορ 58-97 με Μπαρτσελόνα, 85-90 με Μούρθια, 94-84 με Μάλαγα, 71-81 με Μπιλμπάο, 67-81 με Βαλένθια και 92-92 με Μπανταλόνα. Αντίστοιχα τα σκορ της Κανάριας εκτός έδρας είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά εντός έδρας και συγκεκριμένα 92-98 με Λαμποράλ, 85-94 με Φουενλαμπράδα, 112-89 με Ρεάλ, 83-75 με Μπανταλόνα και το χαμηλό 69-69 με τη Μάλαγα. Από όλα τα παραπάνω προκύπτει η επιλογή Over 159.5.

Κερδίζει η Μπολόνια

Τέλος, επιλέγουμε τη νίκη της Βίρτους Μπολόνια επί της Καντού, σε απόδοση 1.83. Οι δύο σύλλογοι αναμετρώνται απόψε με την διαφορά που τις χωρίζει να είναι μόλις μία νίκη. Η Μπολόνια βασίζεται μόνο στην έδρα της, εκεί που έχει πετύχει και τις τέσσερις νίκες της, ενώ εκτός έδρας δεν «ακουμπάει» καν. Η Καντού έχει κάνει πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ από τότε που την ανέλαβε ο Γερασιμένκο και η τελευταία αλλαγή είναι αυτή του προπονητή ,αφού ο «τρελός» Ρώσος πρόεδρος έφερε Ρώσο προπονητή και συγκεκριμένα τον τεράστιο αθλητή του παρελθόντος, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς. Ο Μπαζάρεβιτς δεν δούλεψε πουθενά φέτος αφού το καλοκαίρι αντικαταστάθηκε στην Κουμπάν από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η ήδη άναρχη ομάδα της Καντού θα παρουσιαστεί ακόμα περισσότερο άναρχη απόψε με νέο προπονητή στον πάγκο της. Άλλωστε οι πολλοί Αμερικανοί που διαθέτει δεν είναι ακόμα σε θέση να ακολουθήσουν τις εντολές ενός κόουτς. Το μοναδικό καλό που μπορεί να παρουσιάσει η Μπολόνια είπαμε ότι είναι η έδρα της και απόψε θα προσπαθήσει για μια νίκη όπως το κατάφερε με την Πιστόια. Επιλογή η νίκη της Μπολόνια.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.