Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 13:39

Παίρνουν τα ντέρμπι Άρσεναλ και ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Παίρνουν τα ντέρμπι Άρσεναλ και ΑΕΚ

Μία Κυριακή με μεγάλα ντέρμπι είναι η σημερινή και το αγωνιστικό, όπως και το στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκονται στα ύψη. Πολλές οι επιλογές που έχει ξεχωρίσει από το πρόγραμμα το Betarades.gr, δεσπόζουν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρσεναλ – Τσέλσι.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα νόμιμα καζίνο που λειτουργούν διαδικτυακά στη χώρα μας.

«Κανονιές» στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.20 στο ντέρμπι του Λονδίνου, Άρσεναλ – Τσέλσι. Με ισοπαλίες συνδυάστηκαν για την Άρσεναλ τα δύο τελευταία παιχνίδια της (αμφότερα για πρωτάθλημα), με το 3-3 του «Άνφιλντ» να δίνει τη σκυτάλη στο 0-0 του «Μπριτάνια». Δύο εντός έδρας νίκες συμπληρώνουν το σερί των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών, ενώ παράλληλα η ομάδα είναι αήττητη στα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα «σφίξουν τα δόντια» και θα δηλώσουν «παρών» για το σημερινό ντέρμπι οι Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ, οι οποίοι έχουν αποθεραπευθεί από τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη, μπορεί οι «μπλε» να παραμένουν αήττητοι με τον Χίντινκ στον πάγκο, αλλά ταυτόχρονα οι τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-4-0 το σερί) δε συνιστούν σε καμία περίπτωση ένα δυναμικό comeback. Οι εν ενεργεία πρωταθλητές είναι ακόμα αναγκασμένοι να... κοιτούν προς τα κάτω, όντας αυτή τη στιγμή στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού (η 18η Νιούκαστλ έχει αγωνιστεί ήδη). Παράλληλα, έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-3-4).

Παίρνει το ντέρμπι η Ένωση

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Την περασμένη εβδομάδα η ΑΕΚ έκανε το 5/5 μέσα στο νέο έτος σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς πέρασε δίκαια με 0-2 απ’ τα Γιάννινα, σ’ ένα ματς όπου έδειξε χαρακτήρα και πολύ σοβαρό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Στους 36 πόντους η Ένωση, βρίσκεται στο +3 απ’ τον ΠΑΟΚ και σήμερα θέλει να το κάνει +6. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας ματς της Σούπερλιγκ στο 2016, έχασε τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια του στην Ξάνθη την Τετάρτη, έχοντας όμως απογοητευτική παρουσία. Το ματς έπρεπε να είναι τελειωμένο απ’ το πρώτο 30λεπτο, διάστημα όπου οι Θρακιώτες έχασαν 3-4 γκολ και είχαν και δοκάρι, με τον ΠΑΟΚ να είναι… αλλού. Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το 0-1, όπως επίσης κόντρα στη ροή ήρθε και η ισοφάριση του Σολτάνι στο φινάλε, ενώ ο «δικέφαλος» έδειχνε να ελέγχει το ματς σε όλο το δεύτερο μέρος. Επιβεβαιώθηκε το μη πειστικό πρόσωπο των ασπρόμαυρων εκτός έδρας, δεν είναι τυχαίο ότι πήραν μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους τους στο πρωτάθλημα (1-3-1).

«Καθαρίζει» η Ατλέτικο

Περνάμε στην αναμέτρηση Ατλέτικο Mαδρίτης – Σεβίλλη στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ της Ατλέτικο σε απόδοση 2.15 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετρά μόνο νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος και να έχει σημειώσει παράλληλα εννιά τρίποντα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (9-0-1). Έχει, δε, δεχθεί μόλις δύο γκολ σε αυτά τα 10 ματς. Παράλληλα, η «τρέχει» σερί 6-1-0 στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, παρουσιάζει το εξής παράδοξο: μετρά μόνο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρά μόλις μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (5-2-1), αλλά παράλληλα δεν έχει κερδίσει ούτε ένα από τα εννιά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-5-4). Περιμένουμε, λοιπόν, ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη σήμερα, καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Πεσκάρα με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Β’ Ιταλίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Περούτζια – Πεσκάρα (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από δύο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Περούτζια, από τις Κόμο (1-0 εκτός έδρας) και Βιτσέντζα (1-0 εντός έδρας) και βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει στην έδρα της Περούτζια η Πεσκάρα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το συγκρότημα του Όντο προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κόντρα στις Βίρτους Εντέλα (2-0 εντός έδρας), Βίρτους Λαντσιάνο (2-1 εκτός έδρας), Μόντενα (1-0 εντός έδρας), Λατίνα (1-0 εκτός έδρας) και Λιβόρνο (2-1 εντός έδρας) και μπορεί να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Κερδίζει η Πούμας

Επόμενη «στάση» το Μεξικό και ο «Άσσος» σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Πούμας – Πουέμπλα. Την ήττα από την Μοντερέι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος άφησε πίσω της η Πούμας, η οποία επικράτησε σε ένα θεαματικό παιχνίδι της Τολούκα με 3-2. Τα δυο τέρματα του Ισμαέλ Σόσο και το νικητήριο γκολ του Εδουάρδο Ερέρα στο 77ο λεπτ, εξασφάλισαν του τρεις βαθμούς της νίκης για την Πούμας, παρότι η Τολούκα κατάφερε να σκοράρει δυο φορές. Έχοντας ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα, με μια εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Κλαμπ Αμέρικα, η Πουέμπλα, από την πλευρά της, υπέστη μια απογοητευτική εντός έδρας ήττα 1-3 από την Μοντερέι, την περασμένη Κυριακή. Η ομάδα του Πάμπλο Μαρίνι δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, με το τελευταίο «διπλό» να είναι στις αρχές του Οκτώβρη και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι θετικό από την αποψινή αναμέτρηση.

«Άναρχο» παιχνίδι και… Over

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Ντιναμό Σάσσαρι – Καντού, στον οποίο θα πάμε με το Over 161.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Η Σάσσαρι κινδυνεύει να μείνει εκτός οκτάδας και μία από τις ομάδες που την απειλούν είναι η Καντού, αν και τώρα η διαφορά τους είναι στις δύο νίκες. Πλεονέκτημα σε ισοβαθμία έχει η Σάσσαρι η οποία είχε νικήσει με καλή διαφορά, 75-86, στο Καντού, αλλά τώρα δείχνει πολύ εύθραυστη, ενώ η Καντού δείχνει βελτιωμένη με τις πολλές αλλαγές που έκανε στο ρόστερ ο Ρώσος πρόεδρος Γερασιμένκο. Από τότε που την Καντού ανέλαβε ο κόουτς Μπαζάρεβιτς και ήρθαν οι Χοτζ, Τζόνσον, Ούκιτς και Φεσένκο έχει πολύ καλή επιθετική επίδοση αλλά χάνει στην άμυνα. Στην επίθεση εμφανίζει μια αναρχία αφού δημιουργεί πάνω από 65 επιθέσεις ανά αγώνα και ως γνωστόν αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να νικήσει παντού αλλά και να ηττηθεί παντού με κακό ποσοστό. Η Σάσσαρι είναι φέτος ή του ύψους ή του βάθους και ήρθε ο πρώην πρώτος σκόρερ της λίγκα Τόνι Μίτσελ για να την βοηθήσει. Παιχνίδι άναρχο αναμένουμε απόψε με τις ομάδες να πλησιάζουν ή να φτάνουν τους 80 πόντους. Επιλογή το Over 161.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.