Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 14:13

Με Ντε Γκράαφστσαπ και Ταραγόνα!

Γράφτηκε από τον
Με Ντε Γκράαφστσαπ και Ταραγόνα!

Σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της Κυριακής, με τα δύο που ξεχωρίζουν να είναι, δίχως αμφιβολία, τα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα, προκύπτουν αρκετά αξιόλογες επιλογές από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, με όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης να βρίσκονται στις επάλξεις. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και στο Liveagones.gr να μαθαίνετε τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο, μέσω του livescore.

Προβάδισμα η Ντε Γκράαφστσαπ

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Ντε Γκράαφστσαπ – Ναϊμέγκεν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δε θα μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο απ’ την ήττα η Ντε Γκράαφστσαπ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Αϊντχόφεν, το τελικό 4-2 κρίθηκε απόλυτα δίκαιο. Ήταν η τρίτη ήττα μέσα στο 2016, άφησε τους γηπεδούχους στους 11 πόντους και την τελευταία θέση, σήμερα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν στη βαθμολογία την Καμπούρ. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσουν τη Ναϊμέγκεν και παράλληλα η Καμπούρ ηττηθεί απ’ την Γκρόνινγκεν. Δύο νίκες πήρε η Ντε Γκράαφστσαπ μέσα στο 2016, αμφότερες εντός έδρας κόντρα σε Εξέλσιορ (2-0) και Ντεν Χάαγκ (3-1). Από την άλλη, μόλις ένα γκολ είχε δεχτεί η Ναϊμέγκεν στα πρώτα τέσσερα ματς του 2016, όπου μάζεψε συνολικά 10 πόντους, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, η εικόνα της χάλασε ολοκληρωτικά την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 0-3 απ’ τη σούπερ φορμαρισμένη Αλκμάαρ, η οποία κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. «Καίγεται» για βαθμούς η Ντε Γκράαφστσαπ, θεωρούμε ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα πάρει τη νίκη.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ταραγόνα

Συνεχίζουμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Χιρόνα – Ταραγόνα. Αήττητοι παραμένουν οι γηπεδούχοι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0), έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις έξι τελευταίες (3-2-1). Ακόμα πιο θετικά γίνονται τα πράγματα αν εξειδικεύσουμε στις εντός έδρας επιδόσεις, με τη Χιρόνα να προέρχεται από τις διαδοχικές νίκες επί των Βαγιαδολίδ (1-0), Πονφεραντίνα (4-0) και Αθλέτικ Μπιλμπάο Β (2-1). Συγκομιδή επτά βαθμών στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετρά και η Ταραγόνα, από την πλευρά της, με τις νίκες επί των Αλαβές (1-3) και Τενερίφης (2-1) και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αλμπαθέτε (1-1). Στο 3-2-1 το σερί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, στο 1-2-1 το σερί στις τέσσερις τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος. Σημειώνουμε, δε, ότι με σημερινό διπλό οι φιλοξενούμενοι προσπερνούν σίγουρα τις Έλτσε και Οβιέδο και «πιάνουν» τη Λεγκανές στους 40 βαθμούς, κάνοντας όνειρα ακόμα και για απευθείας άνοδο.

Over στη Μασσαλία

Περνάμε στη Γαλλία και το ντέρμπι Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Στο νότιο κομμάτι της χώρας, η Μαρσέιγ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα της Ligue 1 που θα υποχρεώσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε ήττα και μόλις η δεύτερη πανευρωπαϊκά μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να το κάνει αυτό όμως, οφείλει να ανεβάσει επίπεδο την απόδοση της, ειδικά στο γήπεδο της, όπου δεν μπορεί να κερδίσει με… τίποτα. Την Τρίτη οι Μασσαλοί επέστρεψαν στις επιτυχίες με το εκτός έδρας 0-1 επί της Μονπελιέ, ένα μάλλον άδικο αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά αποδείχτηκαν μη αποτελεσματικοί. Στον αντίποδα, δύο ιδιαίτερα δύσκολες εκτός έδρας αποστολές απέμειναν για την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να μπορεί να ονειρεύεται στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Οι Παριζιάνοι καλούνται να περάσουν αλώβητοι απόψε απ’ τη Μασσαλία και έπειτα στο φινάλε του μήνα απ’ το νέο γήπεδο της Λυών, στόχοι που αν επιτευχθούν ανοίγουν διάπλατα το δρόμο προς το αήττητο πρωτάθλημα. Έγραψαν ιστορία την περασμένη εβδομάδα με το 3-1 επί της Λοριάν, καθώς «έσπασαν» το ρεκόρ της Ναντ απ’ το 1994-1995 (32 ματς αήττητη), αφού έφτασαν τα 33 σερί ματς χωρίς ήττα (σε συνέχεια από πέρυσι). Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

Με τα γκολ στη Βέροια

Πρόταση προκύπτει και από την Ελλάδα και συγκεκριμένα το παιχνίδι Βέροια – Καλλονή, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.55. Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα για τη Βέροια υπό την παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Η «βασίλισσα» είχε περισσότερη διάθεση και όρεξη στο ντεμπούτο του Έλληνα κόουτς κόντρα στην ΑΕΚ, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου είχε και δοκάρι, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αδικήθηκε απ’ το 1-0. Από την άλλη πλευρά, το πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα η Καλλονή, που καλείται οπωσδήποτε να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής. Τα πράγματα είναι σχετικά ξεκάθαρα στην «ουρά», όπου Πλατανιάς, Ατρόμητος και Ξάνθη δεν είναι ομάδες που αξίζουν να βρίσκονται εκεί και δεν αναμένεται να απειληθούν. Ως εκ τούτου, το μοναδικό υποψήφιο «θύμα» είναι η τραγική Βέροια, την οποία θέλει να πλησιάσει η ομάδα της Μυτιλήνης. Για να συμβεί αυτό, οφείλει να κερδίσει σήμερα, προκειμένου να μειώσει στο -6 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στις επόμενες αγωνιστικές. Περιμένουμε αρκετά γκολ στο σημερινό παιχνίδι και θα πάμε με το Over.

Χαμηλό σκορ στη Ρόδο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός, στον οποίο θα πάμε με το Under 147.5 πόντους σε απόδοση 1.85. Για τον Παναθηναϊκό η αποστολή είναι φαινομενικά εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι η νίκη, όπως νίκες σε όλα τα παρόμοια ματς με την ελπίδα κάποια στιγμή να ηττηθεί κάπου ο Ολυμπιακός για να ξαναπάρει «κεφάλι» στην βαθμολογία. Αναμένεται κακό ποιοτικά παιχνίδι αφού και ο Κολοσσός παίζει τρομερή άμυνα στην έδρα του, ενώ δε σκοράρει πολύ. Η ομάδα της Ρόδου σκοράρει 74 πόντους εντός έδρας και δέχεται μόλις 70.5 ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει χαμηλή εκτός έδρας επίδοση με 76.8 πόντους ανά αγώνα και δέχεται 68 πόντους. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εντός ο Κολοσσός παρουσίασε τα σκορ 60-54 με Απόλλωνα, 53-73 με Ολυμπιακό, 76-70 με Άρη και 72-72 με ΑΕΚ. Στα τελευταία παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτου έδρας, είχε 84-62 με ΑΓΟΡ, 80-66 με Ολυμπιακό, 80-59 με Άρη, 73-67 με Κηφισιά, 64-67 με ΑΕΚ, 88-54 με Καβάλα και 57-75 με Κόροιβο. Προσθέτουμε και τα 4/5 πολύ χαμηλά σκορ του ΠΑΟ μέσα στο 2016 για την Euroleague, 60-78 με Τσεντεβίτα, 76-67 με Κουμπάν, 63-74 με Ερυθρό Αστέρα και 68-66 με Μάλαγα, και έτσι ενισχύεται η επιλογή του Under 147.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.